Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Jurassic World Dominion Thrash 'n Devour Tyrannosaurus Rex - stor interaktiv dinosaur - 53 cm

Dinosaurer, figurer og lekesett fra Jurassic Park og Jurassic World.

De fleste barn vil elske dinosaurer, det er så spennende med disse store dyrene som ikke kan temmes, og som man ikke får oppleve, men bare lese om. Barna vil skape sine egne historier, øyeblikk og eventyr der disse forhistoriske skapningene er i sentrum med leker som dinosaurfigurer, byggesett og hobbysaker. Filmene Jurassic Park og Jurassic World tar en med til et sted der dinosaurene er hentet tilbake og der mennesker mister kontrollen i et forsøk på å leve side om side med dinosaurene, noen av de farligste skapningene som har eksistert på jorden.

Medlemspris 273,75 25%
Vår lavpris: 365,-
På lager
SKU
06227-196
   

Med denne Thrash 'n Devour Tyrannosaurus Rex fra Jurassic World Dominion er du klar til å delta i ekstreme actionfylte handlinger. Dinosauren er ca. 53 cm lang og utslipper mektige og faretruende brøl. Trykk ned på dinosaurfiguren og se dens angrep. Den interaktive T-Rex dinosauren kan bøye seg ned og svelge mindre figurer hele! Bruk halen for å få frem skumle dinosaurlyder for mer dramatisk lek. Figuren har bevegelige ledd, autentiske detaljer og realistisk farge og tekstur som bidrar til morsom kreativ lek.

Denne råkule dinosaurleken kommer ytterligere til live med AR i gratisappen. Scan DNA-koden med smartenheten din og lås opp AR-opplevelsene og la barna studere dinosauren i laboratoriet med morsom visuell læring i ulike modus

Inneholder:

  • Thrash 'n Devour Tyrannosaurus Rex dinosaur

Detaljer:

  • Mål: ca. 53 cm
  • Alder: fra 4 år
Produktdetaljer
ModellHDY55
EAN0194735035403
MerkeJurassic World
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.