Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Jurassic World Dino Escape - Mega Destroyers Pentaceratops - interaktiv dinosaur - 30 cm

Dinosaurer, figurer og lekesett fra Jurassic Park og Jurassic World.

De fleste barn vil elske dinosaurer, det er så spennende med disse store dyrene som ikke kan temmes, og som man ikke får oppleve, men bare lese om. Barna vil skape sine egne historier, øyeblikk og eventyr der disse forhistoriske skapningene er i sentrum med leker som dinosaurfigurer, byggesett og hobbysaker. Filmene Jurassic Park og Jurassic World tar en med til et sted der dinosaurene er hentet tilbake og der mennesker mister kontrollen i et forsøk på å leve side om side med dinosaurene, noen av de farligste skapningene som har eksistert på jorden.

Vår lavpris: 347,-
På lager
SKU
06227-34
   

Gjør deg klar til forhistorisk action-eventyr med denne Mega Destroyers Pentaceratops dinosauren fra Jurassic World Dino Escape. Den interaktive figuren har bevegelige ledd, realistisk utseende og autentiske detaljer. Denne planteeteren har en avansert angrepsfunksjon, og den er kraftfull nok til å bryte seg ut av hodeburet sitt for å forberede seg til kamp. Trykk på ryggen og se den bryte seg løs!

Selv om denne dinosauren først og fremst spiser planter, kan Pentaceratops også være en real Mega Destroyer. Pentacertops betyr nemlig "femhornet ansikt", og det er ikke uten grunn. Det kan derfor være smart å unngå å tirre dyret, og søke ly når denne kjempedinosauren bryter seg løs. Dinosauren er ca. 30 cm lang og byr på mye actionfylt lek for barn fra 4-årsalderen og oppover.

Inneholder:

  • Mega Destroyers Pentaceratops
  • Hodebur

Detaljer:

  • Mål: ca. 30 cm
  • Alder: fra 4 år
Produktdetaljer
ModellHCM05
EAN194735013760
MerkeJurassic World
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.