Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar
Pris hos LEGO.com:
669,90

LEGO Jurassic World 76951 Pyroraptor- og Dilophosaurus-transport

De ikoniske byggeklossene fra LEGO danner utgangspunktet for byggesettene som er elsket av millioner av barn og voksne verden over. LEGO klossene lar deg bygge og sette sammen byggverk i et nesten uendelige antall kombinasjoner, eller bygge et av LEGOs mange byggesett ved hjelp av instruksjoner. Byggesettene fra LEGO passer til både barn og voksne, fra de helt minste barna som møte LEGO gjennom de store DUPLO-klosssene frem til byggesettene med flere tusen byggeklosser der byggverk, modeller, ikoniske konstruksjoner blir skapt ved hjelp av LEGO klossene. 

LEGOs serier spenner over en rekke temaer, figurer, eller med utgangspunkt i kjente filmunivers. City, Ninjago, Harry Potter, Friends, Technic, Hidden Side, DUPLO, Boost, Star Wars, Creator Expert, Classic, Jurrasivc World, Minecraft, Super Heroes, Disney Princess, Ideas, Toys Story, Speed Champions, Minifigures, Architecture, Creator og Overwatch.

Hos oss får du alltid lave priser og det største utvalget av LEGO. Kjøpt trygt, raskt og billig hos Norges største lekebutikk! Husk at vi også har PrisMatch på alt av LEGO.

Vår lavpris: 458,-
På lager
SKU
03227-74
   

Med det spennende lekesettet Pyroraptor- og Dilophosaurus-transport (76951) kan barn ta på seg rollen som kjente figurer fra filmen Jurassic World Dominion, og spore opp dinosaurer. Terrengbilen har plass til to minifigurer, en avtakbar dinosaursporer og en avtakbar tilhenger med bur som kan åpnes og har plass til en dinosaurfigur. Settet inkluderer også LEGO® minifigurer av Ian Malcolm, Dr. Ellie Sattler og en vakt med bedøvelsespistol samt dinosaurfigurer av en pyroraptor og en dilophosaurus for fantasifull lek.

Et førsteklasses sett

Dette byggesettet er en flott gave som trendinteresserte barn kan imponere vennene sine med. Passer for barn fra sju år og oppover og inkluderer enkle instruksjoner som gjør at selv LEGO nybegynnere føler mestring når de bygger.

Gøy for alle aldersgrupper

LEGO® Jurassic World serien inkluderer byggeleker for fans i alle aldre, enten de vil gjenskape berømte scener, bruke flere sammen for ekstra lekemuligheter eller ganske enkelt bygge og stille ut de imponerende modellene.

 • Terrengkjøretøy og to dinosaurfigurer – actionfylte eventyr venter med lekesettet Pyroraptor- og Dilophosaurus-transport (76951).
 • Tre minifigurer og to dinosaurer – Ian Malcom, Dr. Ellie Sattler og en vakt samt bevegelige figurer av en pyroraptor og en dilophosaurus som barn kan gjenskape scener fra filmen Jurassic World Dominion med.
 • Lekestimulerende funksjoner – terrengbilen har plass til to minifigurer, en avtakbar dinosaursporer og en avtakbar tilhenger med bur som kan åpnes og har plass til en dinosaurfigur.
 • Gøyal byggegave til barn fra sju år og oppover – gi denne kvalitetsleken som bursdags-, jule- eller overraskelsesgave til trendinteresserte barn som kan bygge og leke med det alene eller sammen med andre.
 • Bygg og kombiner – terrengbilen er 7 cm høy, 15 cm lang og 8 cm bred. Lekesettet kan brukes sammen med andre LEGO® Jurassic World sett for enda flere lekemuligheter.
 • Trinnvise instruksjoner – illustrerte instruksjoner følger med i esken, slik at selv LEGO® nybegynnere kan bygge dette 279 deler store settet og ha glede av den kreative prosessen.
 • LEGO® Jurassic World produktserien – inkluderer sett for både barn og voksne fans, enten de ønsker å gjenskape ikoniske scener, finne på nye historier eller bare stille ut de autentisk detaljerte modellene.
 • Høy kvalitet – LEGO® komponenter oppfyller strenge bransjestandarder som gjør at de sitter godt sammen og danner solide modeller.
 • Med sikkerheten i høysetet – for å sikre at LEGO® klosser og deler oppfyller strenge, globale sikkerhetsstandarder, analyseres og testes de på det grundigste.

Detaljer:

 • Antall klosser: 257
 • Alder: fra 7 år
Produktdetaljer
Modell76951
EAN5702016973877
MerkeLEGO
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.