Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering
Pris hos LEGO.com:
829,90

LEGO Super Mario 71360 Startbanen På eventyr med Mario

De ikoniske byggeklossene fra LEGO danner utgangspunktet for byggesettene som er elsket av millioner av barn og voksne verden over. LEGO klossene lar deg bygge og sette sammen byggverk i et nesten uendelige antall kombinasjoner, eller bygge et av LEGOs mange byggesett ved hjelp av instruksjoner. Byggesettene fra LEGO passer til både barn og voksne, fra de helt minste barna som møte LEGO gjennom de store DUPLO-klosssene frem til byggesettene med flere tusen byggeklosser der byggverk, modeller, ikoniske konstruksjoner blir skapt ved hjelp av LEGO klossene. 

LEGOs serier spenner over en rekke temaer, figurer, eller med utgangspunkt i kjente filmunivers. City, Ninjago, Harry Potter, Friends, Technic, Hidden Side, DUPLO, Boost, Star Wars, Creator Expert, Classic, Jurrasivc World, Minecraft, Super Heroes, Disney Princess, Ideas, Toys Story, Speed Champions, Minifigures, Architecture, Creator og Overwatch.

Hos oss får du alltid lave priser og det største utvalget av LEGO. Kjøpt trygt, raskt og billig hos Norges største lekebutikk! Husk at vi også har PrisMatch på alt av LEGO.

Vår lavpris: 588,-
På lager
SKU
04202-33
   

Startsett som inneholder Super Mario! Se hvordan LEGO Mario reagerer i virkeligheten, når du bygger dette LEGO Super Mario startsettet! Bygg din bane og hjelp Mario med å samle mynter. Drei plattformen, men pass på slik at du ikke faller av. Fly på skyen. Få ekstra mynter og en superstjerne med ?-klossen. Hopp på Goomba'en, og tramp Browser Jr. på ryggen for å opptjene flere mynter. Konkurrer med dine venner, og bygg deretter om for å skape nye utfordringer. 

Barna kan slå seg sammen med sin yndlingsfigur med LEGO Super Mario Eventyr med Mario - startbane 71360. Settet inneholder en LEGO Mario figur, som gir øyeblikkelige og uttrykksfulle svar via LCD-skjermen og høytaleren. Spillerne kan opptjene virtuelle mynter ved å flytte LEGO Mario fra start til mål ved hjelp av skyve og dreie-platformen, ?-klossen, eller kjempe med Goomba og Bowser Jr. Flytt om på klossene for å skape nye baner som du kan mestre.

 • Fans kan begynne å utforske dette morsomme LEGO Super Mario universet med Eventyr med Mario - startbane som inneholder 7 action-klosser som gir ulike muligheter for interaksjon med LEGO Mario-figuren.
 • LEGO Mario har fargesensorer samt LCD-skjerm i øynene, munnen og magen for å vise 100 forskjellige reaksjoner på bevegelse. Det følger også med en høytaker som spiller av ikoniske lyder og musikk for videospillet. 
 • I dette super-byggesettet samler LEGO Marion virtuelle mynter når den løper og hopper fra startrøret til mål via LEGO klosser, skyplattformer og ?-klossen, eller når han støter sammen med Goomba-figuren eller Bowser Jr.
 • Dette LEGO samlersettet med 231 deler vil være en morsom bursdags- eller julegave til barn fra 6 år, som kan bygge, løse utfordringer og, oppleve kreativ og morsom lek. 
 • Bygg om startbanen og kombiner med LEGO Super Mario utvidelsessett for å lage mer utfordrende baner og spill, og du kan spille med og mot dine venner. 
 • LEGO Mario figuren trenger 2 x AAA batterier (følger ikke med), og den gir en interaktiv spillopplevelse, der spillerne før øyeblikkelig feedback og belønninger for kreativitet.
 • Barna vil elske LEGO Super Mario-appen, som kan lastes ned gratis, og som inneholder byggeinstruksjoner, inspirasjon og mye mer. 
 • Det interaktive LEGO Super Mario byggesettet er fantastisk å leke med alene eller sammen med venner, og gjør hele familiens yndlingsfigur levende på en helt unik måte, samtidig som opplevelsen gir ubegrensede kreative utfordringer og ombygging.
 • LEGO® klosser og fliser oppfyller de høyeste bransjestandardene og våre kvalitetskriterier. Det sikrer at de alltid er ensartede, kompatible og lette å sette sammen og ta fra hverandre – og slik har vært det siden 1958.
 • Vi tester LEGO® klosser og fliser ved å droppe, klemme, vri, varme opp, bite, bøye, ripe og strekke dem for å kontrollere at alle våre byggeleker for barn oppfyller verdens strengeste standarder for sikkerhet og kvalitet.

Detaljer:

 • Antall klosser: 231
 • Alder: fra 6 år
Produktdetaljer
Modell71360
EAN5702016618396
MerkeLEGO

LEGO Mario er levende!

Skru han på, og spillet er i gang.

Bygg om banen for å endre spillet

Banen er enkel å bygge om, og lager nye utfordringer å mestre.

Interaktive LEGO Mario

Spillerne får øyeblikkelig tilbakemeldinger når man spiller.

Action-brikker

7 forskjellige brikker gir Mario forskjellige reaksjoner

Ferdighetsbasert

La barna prøve å slå sin egen rekord og utfordre venner.

Gratis LEGO Mario app

Bruk appen til å bygge ekstra morsomme ting til banen!

LEGO Super Mario Adventures Starter Course
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.