Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

KidKraft Kaylee dukkehus i tre - med 10 møbler og tilbehør

KidKraft - store dukkehus og lekekjøkken i tre.

KidKraft her et mål om å bringe glede og latter til barn, gjennom å la dem lære. Barna starter tidlig med rollelek, de leker familie med dukker, lager mat på kjøkkenet eller skaper situasjoner de kjenner fra hjemmet med dukkehus. Lek med ulike roller gir både trening og læring til barnet, og i samarbeid med andre barn finner de ut av ulike situasjoner og historier. KidKraft produserer flotte, store og detaljerte dukkehus i tre, kjøkken med en rekke funksjoner og tilbehør - dette er leker som kan underholde barna i flere timer. Det er god plass slik at flere barn kan leke samtidig og samarbeide om leken, eller slik at de mindre barna kan leke ved siden av hverandre.

Vår lavpris: 1494,-
På lager
SKU
14618
   

KidKraft Kaylee dukkehus er et flott dukkehus i tre på hele 3 etasjer og det er heis inkludert. Dukkehuset er inspirert av sørstatenes sofistikerte sjarm. Her kan du leke med dukker på inntil 30 cm (Barbie dukker er 29 cm) og det innbyr til timesvis med morsom lek. Dører kan åpnes og lukkes, heisen svinges opp og ned, og detaljer som inspirerer. KidKraft er kjent for sin gode kvalitet!

Inneholder: 

  • KidKraft Kaylee dukkhus
  • 10 dukkemøbler og tilbehør

Detaljer:

  • Leveres flatpakket (enkelt å montere)
  • 81 x 33 x 118cm (LxBxH) - er produktmålet ferdig oppsatt
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Modell65869
EAN706943658697
MerkeKidKraft
Copyright © 2021 Lekekassen. All rights reserved.