Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar
10 år med lave priser - se våre elleville bursdagstilbud her! 10 år med lave priser - utforsk bursdagstilbudene her!

Konfidence UV Hat Navy Palm print Blue - 4-6 år

Konfidence - svømmeutstyr til barn

Konfidence Sweinwear er en av Europas ledende leverandører av svømmevester, våtdrakter, flytedrakter og annet utstyr som er til hjelp når barnet skal lære seg å svømme, eller som skaper trygghet de første årene etter at barnet har lært å svømme selv. Produktene er ikke ment som en erstatning for tradisjonell redningsvest, men som et verktøy for å lære å svømme. Konfidence svømmeutstyr skaper trygghet for barn i vann!

Vår lavpris: 164,-
Få igjen på lager
SKU
06205-93
   

Denne solhatten fra Konfidence er en klassisk hatt til barn som beskytter mot UV og gir skygge i den varme sommersolen. Hatten gir skygge og beskyttelse både til hode, nakke og ansikt.

Den lille bremmen sørger for at ditt barn ikke blir blendet av solen og det lette stoffet gir en behagelig temperatur i den varme sommersolen. Det er ikke noe problem å bade med hodeplagget og det lette materialet tørker raskt.

UV-klær er elastiske, hurtigtørkende og behagelige plagg å ha på seg. Klærne kan brukes både i sol og vann, og har en sertifisert UV-beskyttelse på UPF50+. Det er tøyets tetthet og struktur som gir beskyttelsen, hvilket betyr at plagget beholder sin UV-beskyttelse også etter vask og bruk, så lenge plagget er like helt. D

etaljer:

  • Farge: Navy Palm
  • Str: 4-6 år
Produktdetaljer
ModellUVH141-06
EAN5060150988240
MerkeKonfidence
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.