Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Konfidence UV Hat Navy Palm print Blue - 4-6 år

Konfidence - svømmeutstyr til barn

Konfidence Sweinwear er en av Europas ledende leverandører av svømmevester, våtdrakter, flytedrakter og annet utstyr som er til hjelp når barnet skal lære seg å svømme, eller som skaper trygghet de første årene etter at barnet har lært å svømme selv. Produktene er ikke ment som en erstatning for tradisjonell redningsvest, men som et verktøy for å lære å svømme. Konfidence svømmeutstyr skaper trygghet for barn i vann!

Vår lavpris: 164,-
Utsolgt
SKU
06205-93

Denne solhatten fra Konfidence er en klassisk hatt til barn som beskytter mot UV og gir skygge i den varme sommersolen. Hatten gir skygge og beskyttelse både til hode, nakke og ansikt.

Den lille bremmen sørger for at ditt barn ikke blir blendet av solen og det lette stoffet gir en behagelig temperatur i den varme sommersolen. Det er ikke noe problem å bade med hodeplagget og det lette materialet tørker raskt.

UV-klær er elastiske, hurtigtørkende og behagelige plagg å ha på seg. Klærne kan brukes både i sol og vann, og har en sertifisert UV-beskyttelse på UPF50+. Det er tøyets tetthet og struktur som gir beskyttelsen, hvilket betyr at plagget beholder sin UV-beskyttelse også etter vask og bruk, så lenge plagget er like helt. D

etaljer:

  • Farge: Navy Palm
  • Str: 4-6 år
Produktdetaljer
ModellUVH141-06
EAN5060150988240
MerkeKonfidence
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.