Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Cool Maker Kumi Kreator 2-in-1 - lag dine egne armbånd

Cool Maker - kreative sett og hobbyleker til barn

Du elsker å finne på nye ting, være kreativ og skape. Når du ser noe du liker, tenker du deg frem til måter du kan forbedre eller skape din egen vri. Du er en Cool Maker! Med de kreative settene fra Cool Maker har du alt du trenger for å skape uendelige design og varianter. Lær deg ferdigheter som å sy, bake, hårstyling, makeup ved hjelp av Cool Maker hobbysett. Ved hjelp av instruksjoner, tilbehør og din egen kreativitet kan du lage fantastiske kreasjoner.

Vår lavpris: 355,-
På lager
SKU
05195-286
   

Lad, snurr og skap! Med den morsomme Kumi Kreator 2-in-1 kan du lage dine helt egne armbånd og smykker. Du velger ut sneller med farger og setter de enkelt på Kumi spinneren og når du sveiver rundt vil maskinen flette vakre armbånd og smykker. Lag venne-bånd, eller gaver til familien. Armbåndene blir så fine at alle vil gå med de. 

I dette settet følger det med hele 60 spoler med tråd i ulike farger, det følger også med en designbok med ulike iddeer og inspirasjon samt fester til de ferdige armbåndene og smykkene. I dette settet har du alt du trenger for å lage 5 armbånd og 2 smykker.

Innhold:

  • Kumi Kreator 2-in-1
  • 60 sneller med tråd
  • Fester
  • Inspirasjopnsbok

Detaljer: 

  • Mål: L35,6 x B8 x H28 cm
  • Alder: fra 8 år
Produktdetaljer
Modell6053898
EAN778988275177
MerkeCool Maker
Alder8, 9, 10, 11, 12

Kjente merkevarer til vanvittig lave priser!

Kjente merkevarer til vanvittig lave priser!

Copyright © 2021 Lekekassen. All rights reserved.