Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering
Pris hos LEGO.com:
1 439,90

LEGO Architecture 21042 Statue of Liberty

De ikoniske byggeklossene fra LEGO danner utgangspunktet for byggesettene som er elsket av millioner av barn og voksne verden over. LEGO klossene lar deg bygge og sette sammen byggverk i et nesten uendelige antall kombinasjoner, eller bygge et av LEGOs mange byggesett ved hjelp av instruksjoner. Byggesettene fra LEGO passer til både barn og voksne, fra de helt minste barna som møte LEGO gjennom de store DUPLO-klosssene frem til byggesettene med flere tusen byggeklosser der byggverk, modeller, ikoniske konstruksjoner blir skapt ved hjelp av LEGO klossene. 

LEGOs serier spenner over en rekke temaer, figurer, eller med utgangspunkt i kjente filmunivers. City, Ninjago, Harry Potter, Friends, Technic, Hidden Side, DUPLO, Boost, Star Wars, Creator Expert, Classic, Jurrasivc World, Minecraft, Super Heroes, Disney Princess, Ideas, Toys Story, Speed Champions, Minifigures, Architecture, Creator og Overwatch.

Hos oss får du alltid lave priser og det største utvalget av LEGO. Kjøpt trygt, raskt og billig hos Norges største lekebutikk! Husk at vi også har PrisMatch på alt av LEGO.

Vår lavpris: 943,-
På lager
SKU
05183-03
   

Lag et ikonisk frihetssymbol: Frihetsgudinnen! 

Med LEGO Architecture 21042 Frihetsgudinnen kan du bygge en LEGO® klossemodell av et av verdens mest kjente nasjonale monumenter. Frihetsgudinnen står på Liberty Island i New York Citys havneområde. Hun rager mer enn 305 meter til værs og ønsker sjøfolk fra hele verden velkommen. Statuen er et symbol på frihet og var en gave fra Frankrikes innbyggere til USAs innbyggere. Den offisielle overrekkelsen skjedde foran en enorm folkemengde 28. oktober 1886. Denne detaljerte modellen fanger konstruksjonens harmoniske fusjon av arkitektur og skulptur. Den har en intrikat utformet sokkel med skjold- og mursteinsdetaljer samt søylekledde balkonger. Selve statuen er vakker med bølgende kjole, brutte slavelenker, en krone med sju spisser som stråler ut, den ikoniske tavlen i den ene hånden og en gullfarget fakkel hevet i den andre. Denne elegante LEGO Architecture modellen har en autentisk sandfarget, grønn og beige fargedekor og er utstyrt med dekorativ navneplate.

  • Antall klosser: 1685
  • Anbefalt alder: fra 16 år
Produktdetaljer
Modell21042
EAN5702016111859
MerkeLEGO
Autentisk og detaljert frihetsgudinne med kappe, brutte lenker og 7-strålet krone Autentisk og detaljert frihetsgudinne med kappe, brutte lenker og 7-strålet krone

Autentisk og detaljert

Med bølgende kappe, brutte lenker, 7-stråler krone og mer. 

Komplisert og realistisk design med detaljert sokkel Komplisert og realistisk design med detaljert sokkel

Innviklet og detaljert

Detaljert skjold-linjet sokkel og søylebalkonger.

Presis fargeskala i grønn og beige, med dekorativt navneskilt Presis fargeskala i grønn og beige, med dekorativt navneskilt

Presis fargeskala

Sandfarget grønn og beige, med dekorativ navneskilt.

Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.