Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering
Pris hos LEGO.com:
829,90

LEGO Blomster 10280 Blomsterbukett Icons Botanical Collection

De ikoniske byggeklossene fra LEGO danner utgangspunktet for byggesettene som er elsket av millioner av barn og voksne verden over. LEGO klossene lar deg bygge og sette sammen byggverk i et nesten uendelige antall kombinasjoner, eller bygge et av LEGOs mange byggesett ved hjelp av instruksjoner. Byggesettene fra LEGO passer til både barn og voksne, fra de helt minste barna som møte LEGO gjennom de store DUPLO-klosssene frem til byggesettene med flere tusen byggeklosser der byggverk, modeller, ikoniske konstruksjoner blir skapt ved hjelp av LEGO klossene. 

LEGOs serier spenner over en rekke temaer, figurer, eller med utgangspunkt i kjente filmunivers. City, Ninjago, Harry Potter, Friends, Technic, Hidden Side, DUPLO, Boost, Star Wars, Creator Expert, Classic, Jurrasivc World, Minecraft, Super Heroes, Disney Princess, Ideas, Toys Story, Speed Champions, Minifigures, Architecture, Creator og Overwatch.

Hos oss får du alltid lave priser og det største utvalget av LEGO. Kjøpt trygt, raskt og billig hos Norges største lekebutikk! Husk at vi også har PrisMatch på alt av LEGO.

Vår lavpris: 530,-
På lager
SKU
12202-90
   

Det er alltid koselig å gi eller få blomster. Ser du etter en blomstergave som er litt utenom det vanlige, er settet LEGO® blomsterbukett (10280) noe for deg. Enten du vil overraske en du er glad i eller ønsker en kreativ utfordring selv, byr dette blomsterbukett-byggesettet på en herlig avslappende og estetisk tiltalende opplevelse. Den ferdige blomsterbukett-modellen muntrer opp ethvert rom med sin fargeprakt. De justerbare stilkene gjør at buketten passer i alle slags vaser.

Profesjonell blomsterdekoratør

Alle detaljene er laget av LEGO komponenter og kan tilpasses for å gi en unik utstillingsmodell. De fleste blomstene har kronblader som kan justeres, slik at du kan forme buketten som du vil. Stilkene kan tas fra hverandre og settes sammen for å gjøre blomstene kortere eller lengre. Settet er en del av LEGO Botanical serien for voksne og inkluderer flere plantebaserte plastelementer laget av sukkerrør som er bærekraftig dyrket.

 • Byggesettet LEGO® blomsterbukett (10280) er unikt som gave eller som avslappende byggeprosjekt, hvor du bygger en utstillingsmodell som kun består av LEGO deler. Vasen følger ikke med.
 • Denne spennende og fargerike blomsterbuketten er inspirert av ekte blomster som roser, løvemunn, valmuer, asters, prestekrager og ulike gresstyper.
 • La fantasien blomstre med elementer som kan tilpasses. Du kan justere både kronblader og grønne blader samt forkorte og forlenge stilkene for å skape den perfekte buketten til hjemmet ditt.
 • Leter du etter en ekstra fin gave til bursdager, jubileer eller andre spesielle anledninger? LEGO® blomsterbukett er en helt unik gave som passer perfekt til både venner og familie, og som gave til deg selv uansett anledning.
 • Stilkene har forskjellige lengder. Et eksempel er løvemunn-blomsten som med sin rette stilk er 36 cm høy.
 • Settet byr på blomster i helt nye former og farger, og LEGO® blomsterbukett faller garantert i smak hos voksne LEGO fans.
 • Blomstene består av over 17 uvanlige LEGO® elementer og har kronblader med realistiske former og farger som til sammen skaper en modell som garantert vekker oppsikt.
 • LEGO® blomsterbukett er en del av LEGO Botanical serien. Denne banebrytende produktserien inkluderer flere plantebaserte plastelementer laget av sukkerrør som er bærekraftig dyrket.
 • LEGO® komponenter oppfyller strenge bransjekrav. De er ensartede, kompatible og alltid lette å sette sammen og ta fra hverandre, og slik har det vært helt siden 1958.
 • LEGO® komponenter kastes i bakken, varmes opp, knuses, vris og analyseres for å kontrollere at de oppfyller strenge, globale sikkerhetsstandarder.

Detaljer:

 • Antall klosser: 756
 • Alder: fra 18 år
Produktdetaljer
Modell10280
EAN5702016913767
MerkeLEGO
LEGO Botanical Collection blomsterbukett

Finn dine favorittblomster

Buketten inkluderer både LEGO-roser, -asters og -tusenfryd.

LEGO Creator Expert 10280 Flower bouquet

Et utvalg av farger og former

15 stilker med en blanding av blader og blomster.

LEGO Creator Expert 10280 - bygg din blomsterbukett

Planter fra planter

Inkluderer elementer som er laget av bærekraftige materialer.

LEGO Flower Bouquet
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.