Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering
Pris hos LEGO.com:
729,90

LEGO Blomster 10281 Bonsai-tre Icons Botanical Collection

De ikoniske byggeklossene fra LEGO danner utgangspunktet for byggesettene som er elsket av millioner av barn og voksne verden over. LEGO klossene lar deg bygge og sette sammen byggverk i et nesten uendelige antall kombinasjoner, eller bygge et av LEGOs mange byggesett ved hjelp av instruksjoner. Byggesettene fra LEGO passer til både barn og voksne, fra de helt minste barna som møte LEGO gjennom de store DUPLO-klosssene frem til byggesettene med flere tusen byggeklosser der byggverk, modeller, ikoniske konstruksjoner blir skapt ved hjelp av LEGO klossene. 

LEGOs serier spenner over en rekke temaer, figurer, eller med utgangspunkt i kjente filmunivers. City, Ninjago, Harry Potter, Friends, Technic, Hidden Side, DUPLO, Boost, Star Wars, Creator Expert, Classic, Jurrasivc World, Minecraft, Super Heroes, Disney Princess, Ideas, Toys Story, Speed Champions, Minifigures, Architecture, Creator og Overwatch.

Hos oss får du alltid lave priser og det største utvalget av LEGO. Kjøpt trygt, raskt og billig hos Norges største lekebutikk! Husk at vi også har PrisMatch på alt av LEGO.

Vår lavpris: 492,-
På lager
SKU
12202-91
   

I hundrevis av år har treelskere latt seg fascinere av bonsai-trær. Nå kan du feire denne eldgamle kunstformen ved å bygge ditt eget bonsai-tre av LEGO® elementer. Opplev en herlig avslappende byggeprosess, hvor du bygger og former bonsai-treet med enten grønne blader eller rosa blomster. Når du er klar for en forandring, kan du lett bytte ut de fargesterke elementene. Se nærmere på de rosa blomstene: Ser du at blomstene egentlig er bittesmå frosker?

En vakker utstillingsmodell

Modellen LEGO bonsai-tre inkluderer en rektangulær potte som står oppå en LEGO sokkel laget av «trespiler», og til sammen danner dette en flott utstillingsmodell for hjemmet eller kontoret. Dette vakre settet sprer glede enten du gir det bort i bursdagsgave til en du er glad i, eller skjemmer bort deg selv med en liten belønning. Settet er en del av LEGO Botanical serien for voksne og inkluderer løv-elementer laget av plantebaserte plastelementer fremstilt av sukkerrør som er bærekraftig dyrket.

 • Det unike modellbyggesettet LEGO® bonsai-tre 10281 er perfekt som gave eller fordypende hobbyprosjekt for alle som liker bonsai-trær, planter og kreativ bygging med LEGO elementer.
 • Inkluderer utskiftbare deler som gjør det mulig å lage et bonsai-tre med grønne blader eller rosa blomster.
 • Se om du kan oppdage den søte frosken som skjuler seg i den rosa blomsten. Når du har bygget ferdig det elegante treet, kan du plassere det i potten oppå LEGO® sokkelen av «trespiler» og bruke det som dekorasjon.
 • LEGO® bonsai-tre passer perfekt for voksne som er interessert i LEGO byggeprosjekter. Settet er også perfekt som bursdagsgave eller overraskelsesgave til alle med sans for bonsai-trær eller kreative prosjekter.
 • Modellen er 18 cm høy, 21 cm lang og 20 cm bred.
 • Både løv-elementene og blomstene kan festes på ulike måter, slik at du kan lage unike modeller. Skift ut de grønne bladene og blomstene etter årstidene, og skap et ekte blikkfang hjemme eller på kontoret.
 • LEGO® fans vil glede seg over en helt ny måte å bygge på med dette bonsai-byggesettet som byr på uventede former og farger.
 • LEGO® bonsai-tre er en del av LEGO Botanical serien. Denne banebrytende produktserien inkluderer flere plantebaserte plastelementer laget av sukkerrør som er bærekraftig dyrket.
 • LEGO® komponenter oppfyller strenge bransjekrav. De er derfor ensartede, kompatible og alltid lette å sette sammen og ta fra hverandre, og slik har det vært helt siden 1958.
 • LEGO® komponenter droppes, varmes opp, knuses, vris og analyseres for å kontrollere at de oppfyller strenge, globale sikkerhetsstandarder.

Detaljer:

 • Antall klosser: 878
 • Alder: fra 18 år
Produktdetaljer
Modell10281
EAN5702016914177
MerkeLEGO
Bygg treet du selv ønsker, velg mellom grønne blader eller blomstrende rosa

Gjør den til din egen

Velg selv om du vil ha grønne blader eller blomstrende rosa å pynte treet med.

Settet inneholder elementer laget av bærekraftige materialer

Plante fra planter

Inkludert elementer som er laget av bærekraftige materialer.

LEGO botanisk kolleksjon har et utvalg for plante- og blomsterentusaister

LEGO botanisk kolleksjon

Et utvalg av produkter for plante- og blomsterentusiaster!

LEGO Bonsai Tree
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.