Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering
Pris hos LEGO.com:
729,90

LEGO Blomster 10309 Sukkulenter Icons Botanical Collection

De ikoniske byggeklossene fra LEGO danner utgangspunktet for byggesettene som er elsket av millioner av barn og voksne verden over. LEGO klossene lar deg bygge og sette sammen byggverk i et nesten uendelige antall kombinasjoner, eller bygge et av LEGOs mange byggesett ved hjelp av instruksjoner. Byggesettene fra LEGO passer til både barn og voksne, fra de helt minste barna som møte LEGO gjennom de store DUPLO-klosssene frem til byggesettene med flere tusen byggeklosser der byggverk, modeller, ikoniske konstruksjoner blir skapt ved hjelp av LEGO klossene. 

LEGOs serier spenner over en rekke temaer, figurer, eller med utgangspunkt i kjente filmunivers. City, Ninjago, Harry Potter, Friends, Technic, Hidden Side, DUPLO, Boost, Star Wars, Creator Expert, Classic, Jurrasivc World, Minecraft, Super Heroes, Disney Princess, Ideas, Toys Story, Speed Champions, Minifigures, Architecture, Creator og Overwatch.

Hos oss får du alltid lave priser og det største utvalget av LEGO. Kjøpt trygt, raskt og billig hos Norges største lekebutikk! Husk at vi også har PrisMatch på alt av LEGO.

Vår lavpris: 608,-
På lager
SKU
04227-25
   

Sukkulenter er en populær plante i de tusen hjem og brukes ofte som dekorativt interiørelement. Med LEGO® Sukkulenter (10309) får du et engasjerende byggeprosjekt, hvor du bygger elegante planter til hjemmet. Sett av god tid til å kose deg mens du bygger alle detaljene på de ni ulike sukkulentene i settet, som alle er inspirert av ekte sukkulenter. Resultatet er en kreativ utstillingsmodell med planter som krever minimalt med stell.

En personlig vri

Sukkulentene har hver sin potte. De kan settes sammen i en gruppe eller stilles ut enkeltvis hjemme, på kontoret eller på hybelen. Settet passer dessuten perfekt som gave til alle med grønne fingrer, og de tre instruksjonsheftene gjør dette til et gøyalt byggeprosjekt du kan dele med venner og familie.

Styrk kreativiteten én kloss om gangen

De byggbare modellene i LEGO Botanical serien laget for voksne og byr på en mindful og avslappende opplevelse.

 • Lag en personlig utstillingsmodell med sukkulenter – med LEGO® Sukkulenter 10309 kan du glede deg til et engasjerende prosjekt, hvor du bygger flotte sukkulenter som du kan stille ut hjemme eller på kontoret.
 • Bygg ni forskjellige planter – sett plantene sammen, i små grupper eller hver for seg for å skape en personlig stil hjemme, på kontoret eller på hybelen.
 • Inspirert av ekte sukkulenter – hver plante er en detaljert og autentisk kopi av en ekte sukkulent, og utstillingssettet byr på flotte former, teksturer og farger.
 • En givende byggeopplevelse – med dette prosjektet kan du slappe av og ta deg god tid. Settet inkluderer tre byggeinstruksjoner for de ni plantene, slik at du kan bygge sammen med venner eller familiemedlemmer.
 • En del av LEGO® Botanical Collection serien – settet er ett av flere byggesett som er basert på virkelige planter og blomster, og det er designet spesielt for voksne.
 • Se om du finner de gjenbrukte LEGO® elementene – overalt i dette settet har vi skjult LEGO elementer fra andre sett. Prøv å finne alle.
 • Størrelse – den byggbare modellen er 13 cm høy, 17 cm bred og 17 cm dyp.
 • Et prosjekt for voksne – dette LEGO® sukkulent-settet inngår i en serie med byggesett for voksne bygge-entusiaster som liker slående design og komplekse detaljer.
 • Kvalitetsmaterialer – LEGO® byggeklosser lages av materialer av høy kvalitet. De er ensartede, kompatible og alltid lette å sette sammen og ta fra hverandre. Slik har det vært siden 1958.
 • Sikkerhetsgaranti – LEGO® konsernet prioriterer sikkerhet og kvalitet foran alt. Derfor testes alle LEGO® deler grundig, og du kan være sikker på at denne samlermodellen er robust og solid.

Detaljer:

 • Antall klosser: 771
 • Alder: fra 18 år
Produktdetaljer
Modell10309
EAN5702017189185
MerkeLEGO
Lego 10309 botanisk samling byggesett Lego 10309 botanisk samling byggesett

Gave til voksne

En flott gaveidé for voksne som elsker hjemmedekor eller nydelige planteutstillinger.

Lego Creator Expert sukkulenter byggeprosjekt med autentiske detaljer Lego Creator Expert sukkulenter byggeprosjekt med autentiske detaljer

Autentiske detaljer

Hver plante er nøye designet for å fange utseende til en ekte sukkulent.

lego creative expert 10309 byggeprosjekt med 3 instruksjonshefter som lar dere bygge flere i sammen lego creative expert 10309 byggeprosjekt med 3 instruksjonshefter som lar dere bygge flere i sammen

Nyt kvalitetstid sammen

Inkluderer 3 separate instruksjonshefter slik at dere kan bygge samme sammen.

LEGO® Botanical Collection Succulents LEGO® Botanical Collection Succulents
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.