Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering
Pris hos LEGO.com:
729,90

LEGO Blomster 10311 Orkidé Icons Botanical Collection

De ikoniske byggeklossene fra LEGO danner utgangspunktet for byggesettene som er elsket av millioner av barn og voksne verden over. LEGO klossene lar deg bygge og sette sammen byggverk i et nesten uendelige antall kombinasjoner, eller bygge et av LEGOs mange byggesett ved hjelp av instruksjoner. Byggesettene fra LEGO passer til både barn og voksne, fra de helt minste barna som møte LEGO gjennom de store DUPLO-klosssene frem til byggesettene med flere tusen byggeklosser der byggverk, modeller, ikoniske konstruksjoner blir skapt ved hjelp av LEGO klossene. 

LEGOs serier spenner over en rekke temaer, figurer, eller med utgangspunkt i kjente filmunivers. City, Ninjago, Harry Potter, Friends, Technic, Hidden Side, DUPLO, Boost, Star Wars, Creator Expert, Classic, Jurrasivc World, Minecraft, Super Heroes, Disney Princess, Ideas, Toys Story, Speed Champions, Minifigures, Architecture, Creator og Overwatch.

Hos oss får du alltid lave priser og det største utvalget av LEGO. Kjøpt trygt, raskt og billig hos Norges største lekebutikk! Husk at vi også har PrisMatch på alt av LEGO.

Vår lavpris: 485,-
På lager
SKU
04227-24
   

Med LEGO® Orkidé (10311) får du et engasjerende byggeprosjekt, hvor du skal bygge en vakker utstillingsmodell av en blomsterplante til hjemmet ditt. Ta deg god tid til å bygge alle detaljene på de hvite og rosa blomstene, samt blomsterpotten. Modellen er inspirert av en ekte orkidé og har fem blader og to luftrøtter som til sammen gir en realistisk modell. Bygg den blå potten, og fyll den med brune LEGO elementer for å gjenskape den barkholdige jorden ekte orkideer vokser i.

Spesialtilpass utstillingsmodellen

Du kan rotere stilkene, blomstene, røttene og bladene, slik at utstillingsmodellen blir akkurat slik du vil ha den. Du kan også bygge om stilkene og lage nye og personlige blomsterarrangementer.

Styrk kreativiteten én kloss om gangen

De byggbare modellene i LEGO Botanical serien laget for voksne og byr på en mindful og avslappende opplevelse.

 • Bygg din egen orkidé – med LEGO® Orkidé 10311 kan du glede deg til et engasjerende prosjekt, hvor du bygger en plantemodell som du kan stille ut hjemme eller på kontoret.
 • Tilpass modellen – roter stilkene, blomstene, røttene og bladene slik du vil ha dem, eller bygg om stilkene for å skape nye blomsterarrangementer.
 • Inspirert av ekte orkideer – LEGO® designerne har jobbet hardt for å skape en modell som ligner så mye som mulig på en ekte orkidé, og resultatet er fabelaktig detaljert og realistisk.
 • En givende byggeopplevelse – med dette prosjektet kan du slappe av og ta deg god tid. LEGO® Orchid settet er designet spesielt for voksne byggere og passer både som gave til andre og til deg selv.
 • En del av LEGO® Botanical Collection serien – modellen er én av flere byggemodeller som er basert på virkelige planter og blomster, og den er designet spesielt for voksne.
 • Se om du finner de gjenbrukte LEGO® elementene – overalt i dette settet har vi skjult LEGO elementer fra andre sett, inkludert minifigurskjoldene og dinosaurhalene som er brukt for å gjenskape begerbladene og røttene.
 • Størrelse – denne byggbare modellen er 39 cm høy, 30 cm bred og 24 cm dyp.
 • Et prosjekt for voksne – LEGO® orkidé-settet inngår i en serie med byggesett for voksne bygge-entusiaster som liker slående design og komplekse detaljer.
 • Kvalitetsmaterialer – LEGO® byggeklosser lages av materialer av høy kvalitet. De er ensartede, kompatible og alltid lette å sette sammen og ta fra hverandre. Slik har det vært siden 1958.
 • Sikkerhetsgaranti – LEGO® konsernet prioriterer sikkerhet og kvalitet foran alt. Derfor testes alle LEGO® deler grundig, og du kan være sikker på at denne orkidémodellen er robust og solid.

Detaljer:

 • Antall klosser: 608
 • Alder: fra 18 år
Produktdetaljer
Modell10311
EAN5702017224336
MerkeLEGO
LEGO Creator orkidé blomst utstillingssett LEGO Creator orkidé blomst utstillingssett

Elegant utstillingssett

Måler 39 cm i høyden og har 608 deler.

Lego 10311 blomsterutstilling byggesett som kan tilpasses etter eget ønske Lego 10311 blomsterutstilling byggesett som kan tilpasses etter eget ønske

Tilpass utstillingen din

Tilpass stilkene, blomstrene, røtter og blader.

Lego Creator Expert orkidé byggesett med 608 klosser - perfekt gave til voksne som elsker blomster-dekorasjoner Lego Creator Expert orkidé byggesett med 608 klosser - perfekt gave til voksne som elsker blomster-dekorasjoner

Flott gave til voksne

En stilig gave til voksne som elske hjemmedekor.

Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.