Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering
Pris hos LEGO.com:
199,90

LEGO Creator 31125 3-i-1 Fantasifulle skogsdyr

De ikoniske byggeklossene fra LEGO danner utgangspunktet for byggesettene som er elsket av millioner av barn og voksne verden over. LEGO klossene lar deg bygge og sette sammen byggverk i et nesten uendelige antall kombinasjoner, eller bygge et av LEGOs mange byggesett ved hjelp av instruksjoner. Byggesettene fra LEGO passer til både barn og voksne, fra de helt minste barna som møte LEGO gjennom de store DUPLO-klosssene frem til byggesettene med flere tusen byggeklosser der byggverk, modeller, ikoniske konstruksjoner blir skapt ved hjelp av LEGO klossene. 

LEGOs serier spenner over en rekke temaer, figurer, eller med utgangspunkt i kjente filmunivers. City, Ninjago, Harry Potter, Friends, Technic, Hidden Side, DUPLO, Boost, Star Wars, Creator Expert, Classic, Jurrasivc World, Minecraft, Super Heroes, Disney Princess, Ideas, Toys Story, Speed Champions, Minifigures, Architecture, Creator og Overwatch.

Hos oss får du alltid lave priser og det største utvalget av LEGO. Kjøpt trygt, raskt og billig hos Norges største lekebutikk! Husk at vi også har PrisMatch på alt av LEGO.

Vår lavpris: 188,-
På lager
SKU
02222-30
   

Med det supersøte byggesettet LEGO® Creator 3-i-1 Fantasifulle skogsdyr (31125) kan barn fra sju år lage magiske fortellinger om skogsdyr. Settet inkluderer en klok ugle med dreibart hode og hale, klør, vinger og fjær som kan beveges. Uglen leser en eventyrbok for et pinnsvin.

3-i-1-leker får fart på den kreative leken

Barn får muligheten til å bygge tre forskjellige, gøyale scenarioer med dette flotte LEGO 3-i-1-settet. De kan bygge en klok ugle og et pinnsvin, bygge dem om til et rådyr og en hare, forvandle dem til et rampete ekorn som spiser på en kongle, eller bygge et helt nytt dyr av de 175 klossene.

En digital opplevelse for LEGO byggere

Dyresettet inkluderer interaktive, digitale instruksjoner som gir en enda morsommere byggeopplevelse. Barn finner instruksjoner i gratisappen LEGO Building Instructions for smarttelefon og nettbrett, som inneholder verktøy for zooming og rotering som lar dem visualisere modellen mens de bygger.

 • Tre dyrescener i ett sett – barn kan finne på fortellinger med LEGO® Creator 3-i-1 Fantasifulle skogsdyr (31125) som inneholder en ugle, et pinnsvin, et rådyr, en hare og et ekorn.
 • Utallige lekemuligheter – barn kan velge mellom ulike skogseventyr: en ugle som lærer et pinnsvin å lese, skogslek sammen med et rådyr og en hare eller konglejakt sammen med et ekorn.
 • Bevegelige modeller – uglen har klør, vinger, hode og fjær som kan beveges, rådyret har bevegelige bein og klover, haren kan beveg ørene og ekornet har bevegelige bein og ører.
 • En engasjerende modell – det 175 deler store byggesettet gir barn fra sju år en koselig byggeopplevelse og gøyal lek i en magisk skog.
 • Lek på farten – uglen er 10 cm høy og har et format som gjør den lett å ta med seg på tur.
 • Mer 3-i-1-lek – i mars 2022 kommer det enda flere LEGO® Creator 3-i-1-sett, inkludert Terrengbuggy (31123), Supersonisk jetfly (31126) og Delfin og skilpadde (31128).
 • Interaktiv, digital bygging – med appen LEGO® Building Instructions for smarttelefon og nettbrett kan barn zoome, rotere og visualisere en digital versjon av modellen de bygger.
 • Førsteklasses kvalitet – i mer enn seksti år har LEGO® klossene vært designet slik at de alltid er lette å ta fra hverandre.
 • Sikkerhetsgaranti – LEGO® byggeklosser oppfyller strenge, globale sikkerhetsstandarder.

Detaljer:

 • Antall klosser: 175
 • Alder: fra 7 år
Produktdetaljer
Modell31125
EAN5702017117454
MerkeLEGO
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.