Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering
Pris hos LEGO.com:
119,90

LEGO Creator 31128 3-i-1 Delfin og skilpadde

De ikoniske byggeklossene fra LEGO danner utgangspunktet for byggesettene som er elsket av millioner av barn og voksne verden over. LEGO klossene lar deg bygge og sette sammen byggverk i et nesten uendelige antall kombinasjoner, eller bygge et av LEGOs mange byggesett ved hjelp av instruksjoner. Byggesettene fra LEGO passer til både barn og voksne, fra de helt minste barna som møte LEGO gjennom de store DUPLO-klosssene frem til byggesettene med flere tusen byggeklosser der byggverk, modeller, ikoniske konstruksjoner blir skapt ved hjelp av LEGO klossene. 

LEGOs serier spenner over en rekke temaer, figurer, eller med utgangspunkt i kjente filmunivers. City, Ninjago, Harry Potter, Friends, Technic, Hidden Side, DUPLO, Boost, Star Wars, Creator Expert, Classic, Jurrasivc World, Minecraft, Super Heroes, Disney Princess, Ideas, Toys Story, Speed Champions, Minifigures, Architecture, Creator og Overwatch.

Hos oss får du alltid lave priser og det største utvalget av LEGO. Kjøpt trygt, raskt og billig hos Norges største lekebutikk! Husk at vi også har PrisMatch på alt av LEGO.

Vår lavpris: 116,-
På lager
SKU
02222-31
   

Med 3-i-1-byggesettet Delfin og skilpadde (31128) kan LEGO® fans fra seks år og oppover dykke ned til havbunnen, hvor spennende eventyr venter på dem. Settet inkluderer en delfinunge med bevegelig kropp, luffer, kjeve og hale og en skilpaddeunge med bevegelige luffer og hode. Begge står på en utstillingssokkel.

Modeller av ville dyr gir fantasifull lek

Med dette 3-i-1-settet fra LEGO Creator fortsetter den gøyale undervannsleken i det uendelige med tre byggbare dyreleker. Barn kan bygge en bevegelig delfin og skilpadde, bygge dem om til en bevegelig sjøhest med en sjøsnegle før de forvandler dem til en vakker fisk som svømmer med en krabbe. Og til slutt kan de finne på et helt nytt og annerledes dyr!

LEGO byggesett gir kreativ lek

Med LEGO Creator 3-i-1 får barn alt de trenger for timevis med gøyal lek med tre forskjellige byggbare modeller i hvert sett! Leken kan vare i det uendelige, siden hver detaljerte og realistiske modell kan tas fra hverandre og bygges om til hva som helst som barna finner på! Barna kan velge mellom mange fantastiske 3-i-1-sett med blant annet tigere, biler og jetfly.

 • 3 modeller i det samme settet – med LEGO® Creator 3-i-1 Delfin og skilpadde (31128) kan barn bygge gøyale undervannsleker.
 • Utallige lekemuligheter – LEGO® fans kan velge mellom tre scenarioer på havets bunn: lek med en delfin og en skilpadde, svømmetur med en sjøhest og en sjøsnegle eller opplevelser med en fisk og en krabbe.
 • Bevegelige leker – alle tre modeller har bevegelige havdyr, inkludert en delfinunge med bevegelig kropp, luffer, kjeve og hale og en skilpaddeunge med bevegelige luffer og hode.
 • Utstillingsmodeller – alle de tre havdyr-lekene inkluderer en utstillingssokkel, slik at barn kan stille dem ut på rommet sitt når de er ferdige med å leke.
 • En givende modell – det 137 deler store byggesettet gir barn fra seks år en koselig byggeopplevelse og gøyal lek i en undervannsverden.
 • Lek på farten – modellen av delfinen og skilpadden er 7 cm høy og har et format som gjør den lett å ta med seg på tur.
 • Mer 3-i-1-lek – i mars 2022 kommer det enda flere LEGO® Creator 3-i-1-sett, inkludert Terrengbuggy (31123), Fantasifulle skogsdyr (31125) og Supersonisk jetfly (31126).
 • 3-i-1-leker – med LEGO® Creator 3-i-1-sett får barn tre forskjellige bygge- og lekeopplevelser i hver eske.
 • Høy kvalitet – i mer enn seksti år har LEGO® klossene vært designet slik at de alltid er lette å ta fra hverandre
 • Sikkerhetsgaranti – LEGO® byggeklosser oppfyller strenge, globale sikkerhetsstandarder.

Detaljer:

 • Antall klosser: 137
 • Alder: fra 6 år
Produktdetaljer
Modell31128
EAN5702017117423
MerkeLEGO
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.