Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

LEGO Disney og Pixars Lightyear 76832 XL-15 Romskip

De ikoniske byggeklossene fra LEGO danner utgangspunktet for byggesettene som er elsket av millioner av barn og voksne verden over. LEGO klossene lar deg bygge og sette sammen byggverk i et nesten uendelige antall kombinasjoner, eller bygge et av LEGOs mange byggesett ved hjelp av instruksjoner. Byggesettene fra LEGO passer til både barn og voksne, fra de helt minste barna som møte LEGO gjennom de store DUPLO-klosssene frem til byggesettene med flere tusen byggeklosser der byggverk, modeller, ikoniske konstruksjoner blir skapt ved hjelp av LEGO klossene. 

LEGOs serier spenner over en rekke temaer, figurer, eller med utgangspunkt i kjente filmunivers. City, Ninjago, Harry Potter, Friends, Technic, Hidden Side, DUPLO, Boost, Star Wars, Creator Expert, Classic, Jurrasivc World, Minecraft, Super Heroes, Disney Princess, Ideas, Toys Story, Speed Champions, Minifigures, Architecture, Creator og Overwatch.

Hos oss får du alltid lave priser og det største utvalget av LEGO. Kjøpt trygt, raskt og billig hos Norges største lekebutikk! Husk at vi også har PrisMatch på alt av LEGO.

Vår lavpris: 425,-
På lager
SKU
04227-19
   

La romfartsentusiaster fra åtte år ta på seg rollen som helt i intergalaktiske eventyr med det byggbare samlersettet XL-15 Romskip (76832). Fantasien får fritt spillerom når de reiser gjennom verdensrommet i sammen med Buzz Lightyear i romskipet hans og skal kjempe mot onde krefter for å redde galaksen.

For lek og utstilling

Dette tøffe, byggbare lekeromskipet har autentiske detaljer fra Disney og Pixars film Lightyear, Buzz Lightyears opprinnelseshistorie, inkludert en cockpit som kan åpnes og har plass til en LEGO® minifigur av Buzz Lightyear, og en avtagbar brenselcelle. Settet inneholder fire figurer fra filmen og tre våpen, inkludert Darbys rakettutskyter «Mr. Boom», som fans kan bruke for å gjenskape scener fra filmen. Settet inneholder også en sokkel med en plakett, som filmentusiaster kan bruke for å stille ut og vise fram modellen sin på barnerommet

 • Buzz’ romskip fra filmen – fantasien får luft under vingene når fans flyr ut i verdensrommet om bord i romskipet XL-15 (76832) fra Disney og Pixars film Lightyear.
 • Rollelek med Buzz og teamet hans – med tre LEGO® minifigurer, inkludert Buzz Lightyear, en LEGO robotkattfigur og tre våpen. Romskipet har en cockpit som kan åpnes, og en avtakbar brenselcelle.
 • La kreativiteten ta av – fans kan fly med XL-15, late som om de er med i bakkemannskapet som klargjør romskipet før utskytning eller iscenesette utallige gøyale romkamper med LEGO® minifigurer og våpen.
 • Gave til fans av Buzz Lightyear – en kreativ gaveidé til fans fra åtte år, som elsker gøyale romfartseventyr og Disney og Pixars film Lightyear, Buzz Lightyears opprinnelseshistorie.
 • For leke og utstilling – denne byggbare romskipmodellen inkluderer en utstillingssokkel, og til sammen er modellen 15 cm høy, 27 cm lang og 18 cm bred.
 • Opplev filmaction i eget hjem – forflytt fansen til en annen dimensjon, hvor de kan bli med sin helt, Buzz Lightyear, på nye romeventyr, hvor han kjemper for å skape ro og orden i galaksen.
 • Utvid den intergalaktiske leken – settet kan kombineres med Zyclops-jakt (76830) og Zurg-kamp (76832) for å gi fans enda flere scener fra Disney og Pixars film Lightyear.
 • Solide leker – LEGO® gaver for barn oppfyller strenge bransjestandarder. Det gjør at alle 4+-sett er laget for små hender og er lette å gripe, sette sammen og ta fra hverandre. Slik har det vært siden 1958.
 • Bygget for å vare – LEGO® byggeleker for barn er grundig testet for å sikre at de oppfyller strenge sikkerhetsstandarder.

Detaljer:

 • Antall klosser: 497
 • Alder: fra 8 år
Produktdetaljer
Modell76832
EAN5702017152417
MerkeLEGO
LEGO Disney-Pixar byggesett med romskip og kule våpen LEGO Disney-Pixar byggesett med romskip og kule våpen

Et arsenal med kule våpen

Kommer med en raketutskyter og harpun-pistol.

LEGO Disney og Pixar 76832 lekesett med romskip og filmkarakterer og robot-katten Sox LEGO Disney og Pixar 76832 lekesett med romskip og filmkarakterer og robot-katten Sox

Karakterer fra filmen

Rom-teamet får følge av den trofaste robot-katten Sox.

LEGO Disney Pixar Lightyear romskip med cockpit som kan åpnes til Buzz LEGO Disney Pixar Lightyear romskip med cockpit som kan åpnes til Buzz

Ta plass for en morsom tur

Cockpiten åpner opp slik at Buzz kan sette seg inn og ta kontroll.

LEGO® │ Disney and Pixar’s Lightyear XL-15 Spaceship LEGO® │ Disney and Pixar’s Lightyear XL-15 Spaceship
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.