Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

LEGO DOTS 41911 Team-armbånd

De ikoniske byggeklossene fra LEGO danner utgangspunktet for byggesettene som er elsket av millioner av barn og voksne verden over. LEGO klossene lar deg bygge og sette sammen byggverk i et nesten uendelige antall kombinasjoner, eller bygge et av LEGOs mange byggesett ved hjelp av instruksjoner. Byggesettene fra LEGO passer til både barn og voksne, fra de helt minste barna som møte LEGO gjennom de store DUPLO-klosssene frem til byggesettene med flere tusen byggeklosser der byggverk, modeller, ikoniske konstruksjoner blir skapt ved hjelp av LEGO klossene. 

LEGOs serier spenner over en rekke temaer, figurer, eller med utgangspunkt i kjente filmunivers. City, Ninjago, Harry Potter, Friends, Technic, Hidden Side, DUPLO, Boost, Star Wars, Creator Expert, Classic, Jurrasivc World, Minecraft, Super Heroes, Disney Princess, Ideas, Toys Story, Speed Champions, Minifigures, Architecture, Creator og Overwatch.

Hos oss får du alltid lave priser og det største utvalget av LEGO. Kjøpt trygt, raskt og billig hos Norges største lekebutikk! Husk at vi også har PrisMatch på alt av LEGO.

Vår lavpris: 70,-
På lager
SKU
04202-60
   

Vis fram fargene til teamet ditt med team-armbåndet, og lag dine egne smykker! Legg armbåndet flatt, og klikk de fargerike flisene på. Finn inspirasjon på emballasjen, eller lag dine egne mønstre. Bruk de kule dekorerte og gullfargede flisene, fest armbåndet rundt håndleddet og vis hvilket team du heier på. Du kan lage nye mønstre så ofte du vil. Heia, heia, heia!

Barn som liker å drive med kunst- og hobbyprosjekter og å designe smykker, vil elske armbåndsettet LEGO® DOTS™ team-armbånd (41911). Dette gjør det selv-settet er enkelt og intuitivt og gir barn muligheten til å lage sine egne smykker og deretter forandre dem så de passer til klær og humør. Kreativt armbåndsett Dette kule armbåndsettet inneholder 32 fargerike fliser og et justerbart, blått armbånd som passer til både store og små håndledd. Settet inkluderer spesielle fliser dekorert med sportsikoner, som barn kan designe sitt eget armbånd med. Med dette settet kan de lage unike og gøyale armbånd, basert på fri fantasi og egen smak. Designmoro for kreative barn Med dette hobbysettet kan barn bruke fantasien og lage egne mønstre basert på humør, personlighet og stil, og etterpå kan de vise fram de gøyale designmønstrene sine. Alt er mulig med disse armbåndene! Settet er en perfekt gave til jul, bursdag og alle andre anledninger.

 • Med det stilige LEGO® DOTS team-armbåndet (41911) kan du gi barn muligheten til å utfolde seg kreativt med 32 fargerike fliser og et justerbart armbånd. Leken starter med design rett ut av posen!
 • Lag og vis fram personlige smykker! Når barn dekorerer dette gøyale armbåndet, utvikler de sin evne til å designe og uttrykke seg. De kan velge om de vil følge mønsterideene på emballasjen, eller finne på sin egen unike stil.
 • De fargerike flisene i settet kan brukes for seg eller sammen med andre sett for enda mer fantasifull moro. Barn kan også bruke fliser fra pakken LEGO® DOTS™ Ekstra DOTS – serie 2 (41916) for å lage kule, nye stiler.
 • Alle som liker gjør det selv-sett eller hobbyprosjekter, vil elske dette kreative settet. Det bøyelige armbåndet og de fargerikt dekorerte flisene vil glede gutter og jenter fra 6 år og oppover, og settet er en flott gave til jul, bursdag eller andre anledninger.
 • Med et armbånd som er 20 cm langt, er dette spennende gjør det selv-settet lite og bærbart. Blivende designere kan øve seg på å lage forskjellige mønstre og bruke det de blir mest fornøyd med.
 • Timevis med gøyal og kreativ lek – drevet av barns fantasi. Batterifrie leker styrker barns kreative byggeferdigheter og gir dem gleden av å skape noe nytt og unikt helt på egen hånd.
 • Det er bare å åpne posen, så starter den morsomme armbåndsdekoreringen. Enkle ideer på emballasjen gjør at dekoreringen går som en lek, og barn kan være kreative og lage unike smykker som de kan være stolte over å vise fram.
 • Med LEGO® DOTS sett gir du barn muligheten til å lage kule ting. Dette smarte armbåndssettet gir barn muligheten til å finne på egne designmønstre og styrker barns kreativitet og mestringsfølelse.
 • LEGO® byggeklosser og fliser oppfyller bransjens strengeste krav. De er ensartede, kompatible og alltid lette å sette sammen og ta fra hverandre – og slik har det vært helt siden 1958.
 • LEGO® klosser og fliser droppes, varmes opp, knuses, vris og analyseres for å sikre at alle barnebyggesettene oppfyller verdens strengeste sikkerhets- og kvalitetsstandarder.

Detaljer:

 • Antall klosser: 33
 • Alder: fra 6 år
Produktdetaljer
Modell41911
EAN5702016668575
MerkeLEGO
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.