Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering
Pris hos LEGO.com:
119,90

LEGO DUPLO Rescue 10967 Politimotorsykkel

De ikoniske byggeklossene fra LEGO danner utgangspunktet for byggesettene som er elsket av millioner av barn og voksne verden over. LEGO klossene lar deg bygge og sette sammen byggverk i et nesten uendelige antall kombinasjoner, eller bygge et av LEGOs mange byggesett ved hjelp av instruksjoner. Byggesettene fra LEGO passer til både barn og voksne, fra de helt minste barna som møte LEGO gjennom de store DUPLO-klosssene frem til byggesettene med flere tusen byggeklosser der byggverk, modeller, ikoniske konstruksjoner blir skapt ved hjelp av LEGO klossene. 

LEGOs serier spenner over en rekke temaer, figurer, eller med utgangspunkt i kjente filmunivers. City, Ninjago, Harry Potter, Friends, Technic, Hidden Side, DUPLO, Boost, Star Wars, Creator Expert, Classic, Jurrasivc World, Minecraft, Super Heroes, Disney Princess, Ideas, Toys Story, Speed Champions, Minifigures, Architecture, Creator og Overwatch.

Hos oss får du alltid lave priser og det største utvalget av LEGO. Kjøpt trygt, raskt og billig hos Norges største lekebutikk! Husk at vi også har PrisMatch på alt av LEGO.

Vår lavpris: 115,-
På lager
SKU
02222-10
   

LEGO® DUPLO® Rescue Politimotorsykkel (10967) byr på fysisk og utviklende lek for alle førskolebarn fra to år og oppover, som er interessert i politiarbeid, tøffe motorsykler og dyrevern. Et politilekesett med utallige lekemuligheter

En søt hund har blitt borte!

Kan smårollingen din finne den igjen sammen med politibetjenten? Heng opp «Savnet hund»-plakaten, og utfør et spennende redningsoppdrag. Lurer på hvor hunden har gjort av seg denne gangen? Settet inkluderer et kjæledyr som må passes på, en snill politibetjent og en skyvbar motorsykkel, og det styrker førskolebarns sosiale, emosjonelle og finmotoriske ferdigheter mens de leker fortellinger fra virkeligheten med en ekte hverdagshelt.

Leken læring for småbarn

LEGO DUPLO leker innbyr til gøyal frilek og utforskning. De inspirerer barn til å uttrykke seg gjennom lek og gjør det mulig for foreldre delta når barna deres når viktige milepæler i utviklingen.

 • Gøyalt politioppdrag – LEGO® DUPLO® Rescue Politimotorsykkel (10967) er et flott sett som byr på fysisk lek for førskolebarn som er interessert i politiarbeid, tøffe motorsykler og dyrevern.
 • Inspirerer til fantasifull lek – settet inneholder LEGO® DUPLO® figurer av en politibetjent og en søt hund, en «Savnet hund»-plakat samt en tøff, blå politimotorsykkel som betjenten og hunden kan sitte på.
 • En gøyal måte å bygge ferdigheter på – når barn finner på spennende redningsoppdrag med politibetjenten, utvikler de samtidig finmotorikken sin og styrker sine sosiale og emosjonelle ferdigheter.
 • Perfekt for førskolebarn – dette fysiske lekesettet er perfekt for små politibetjenter fra to år og oppover og gjør det mulig for foreldre å delta når barna når viktige milepæler i utviklingen sin.
 • Mange måter å leke på – motorsykkelen er 5 cm høy, 9 cm lang og 4 cm bred. Settet kan kombineres med andre LEGO® DUPLO® sett for enda mer lek og moro.
 • Inkluderer lekestartere – det følger med en gøyal bildefortelling om lekesettet, og den kan du bruke når du vil vise barn veien inn i en verden full av kreativ bygging og fantasifull lek.
 • Leken læring: De smarte LEGO® DUPLO® settene byr på engasjerende historier, flotte farger, mange figurer og fascinerende detaljer, som gir den vesle nysgjerrigperen din en STORARTET start på livet.
 • Evig kvalitet: LEGO® DUPLO® komponenter oppfyller strenge bransjestandarder. Det gjør at de er enkle for små hender å gripe, sette sammen og ta fra hverandre. Slik har det vært siden 1969.
 • Sikkerhetsgaranti – LEGO® DUPLO® klosser og deler slippes i gulvet, varmes opp, knuses, vris og analyseres for å påse at de oppfyller strenge, globale sikkerhetsstandarder.

Detaljer:

 • Antall klosser: 5
 • Alder: fra 2 år
Produktdetaljer
Modell10967
EAN5702017153636
MerkeLEGO
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.