Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering
Pris hos LEGO.com:
259,90

LEGO DUPLO Rescue 10968 Besøk hos legen

De ikoniske byggeklossene fra LEGO danner utgangspunktet for byggesettene som er elsket av millioner av barn og voksne verden over. LEGO klossene lar deg bygge og sette sammen byggverk i et nesten uendelige antall kombinasjoner, eller bygge et av LEGOs mange byggesett ved hjelp av instruksjoner. Byggesettene fra LEGO passer til både barn og voksne, fra de helt minste barna som møte LEGO gjennom de store DUPLO-klosssene frem til byggesettene med flere tusen byggeklosser der byggverk, modeller, ikoniske konstruksjoner blir skapt ved hjelp av LEGO klossene. 

LEGOs serier spenner over en rekke temaer, figurer, eller med utgangspunkt i kjente filmunivers. City, Ninjago, Harry Potter, Friends, Technic, Hidden Side, DUPLO, Boost, Star Wars, Creator Expert, Classic, Jurrasivc World, Minecraft, Super Heroes, Disney Princess, Ideas, Toys Story, Speed Champions, Minifigures, Architecture, Creator og Overwatch.

Hos oss får du alltid lave priser og det største utvalget av LEGO. Kjøpt trygt, raskt og billig hos Norges største lekebutikk! Husk at vi også har PrisMatch på alt av LEGO.

Vår lavpris: 240,-
På lager
SKU
02222-11
   

LEGO® DUPLO® Besøk hos legen (10968) byr på gøyale aktiviteter og koselige figurer som små sykepleiere og leger kan ha det moro med. Dette er et allsidig lekesett som passer perfekt når du vil forberede smårollingen din til et besøk hos legen. Passer for barn fra to år og oppover.

Styrk barns utvikling med et legesett

Fortell førskolebarn om alt det spennende som skjer på et legesenter. Den snille legen bruker sitt bøyelige stetoskop (sitter fast) for å lytte på barnets hjerte. Barnefigurens overdel har et hjerte på brystet. Det er en høydemåler formet som en sjiraff på veggen, en vask hvor man kan vaske hendene og en stol hvor pappaen kan sitte. Dette lekesettet handler om hvor viktig det er å passe på helsen sin og vise omsorg for andre, og det styrker barns sosiale og emosjonelle ferdigheter.

Leken læring for småbarn

LEGO DUPLO leker innbyr til gøyal frilek og utforskning. De inspirerer barn til å uttrykke seg gjennom lek og gjør det mulig for foreldre delta når barna deres når viktige milepæler i utviklingen.

 • En flott gave for små leger – LEGO® DUPLO® Rescue Besøk hos legen (10968) viser førskolebarn alt det gøyale som skjer på et legesenter. Det passer perfekt når du vil forberede barnet ditt på et besøk hos legen.
 • Gøyalt lekesett – inneholder LEGO® DUPLO® figurer – en lege, en pappa og et barn, i tillegg til barnets kosebamse, en sjiraff-høydemåler, en vask, en sofa, to stoler og en koffert som kan åpnes.
 • Fantasidrevet rollelek – barn bruker legens bøyelige stetoskop (sitter fast) for å lytte på barnets hjerte, og de kan finne på utallige fortellinger med figurene og tilbehøret.
 • Legesenter for omsorgsfulle barn – dette lekesettet passer for små leger og sykepleiere fra to år og oppover, og for foreldre som ønsker å være med når barna når viktige milepæler i utviklingen.
 • Allsidig lekesett – det barnevennlige settet er 17 cm høyt, 20 cm bredt og 10 cm dypt, og det kan brukes sammen med andre LEGO® DUPLO® sett for enda mer lek og moro.
 • Inkluderer lekestartere – det følger med en gøyal bildeforteling om lekesettet, og den kan du bruke når du vil vise barn veien inn i en verden full av kreativ bygging og fantasifull lek.
 • Leken læring: De smarte LEGO® DUPLO® settene byr på engasjerende historier, flotte farger, mange figurer og fascinerende detaljer, som gir den vesle nysgjerrigperen din en STORARTET start på livet.
 • Evig kvalitet: LEGO® DUPLO® komponenter oppfyller strenge bransjestandarder. Det gjør at de er enkle for små hender å gripe, sette sammen og ta fra hverandre, og slik har det vært helt siden 1969.
 • Sikkerhetsgaranti: LEGO® DUPLO® klosser og deler slippes i gulvet, varmes opp, knuses, vris og analyseres for å sjekke at de oppfyller strenge, globale sikkerhetsstandarder.

Detaljer:

 • Antall klosser: 34
 • Alder: fra 2 år
Produktdetaljer
Modell10968
EAN5702017153643
MerkeLEGO
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.