Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar
Pris hos LEGO.com:
119,90

LEGO DUPLO 10971 Ville dyr fra Afrika

De ikoniske byggeklossene fra LEGO danner utgangspunktet for byggesettene som er elsket av millioner av barn og voksne verden over. LEGO klossene lar deg bygge og sette sammen byggverk i et nesten uendelige antall kombinasjoner, eller bygge et av LEGOs mange byggesett ved hjelp av instruksjoner. Byggesettene fra LEGO passer til både barn og voksne, fra de helt minste barna som møte LEGO gjennom de store DUPLO-klosssene frem til byggesettene med flere tusen byggeklosser der byggverk, modeller, ikoniske konstruksjoner blir skapt ved hjelp av LEGO klossene. 

LEGOs serier spenner over en rekke temaer, figurer, eller med utgangspunkt i kjente filmunivers. City, Ninjago, Harry Potter, Friends, Technic, Hidden Side, DUPLO, Boost, Star Wars, Creator Expert, Classic, Jurrasivc World, Minecraft, Super Heroes, Disney Princess, Ideas, Toys Story, Speed Champions, Minifigures, Architecture, Creator og Overwatch.

Hos oss får du alltid lave priser og det største utvalget av LEGO. Kjøpt trygt, raskt og billig hos Norges største lekebutikk! Husk at vi også har PrisMatch på alt av LEGO.

Vår lavpris: 115,-
På lager
SKU
05227-9
   

Med settet LEGO® DUPLO® Ville dyr fra Afrika (10971) kan små dyrevenner oppleve en verden full av fantasifull lek og viktige utviklingsmessige milepæler. Passer fra to år og oppover.

Dyr og habitat tilpasset smårollinger

Lær førskolebarn om noen av Afrikas dyr med dette søte settet med en elefantunge og sjiraffunge. Settet inneholder også blomster og et tre som dyrefigurene kan forsyne seg av, samt en tredimensjonal, brettbar lekematte med jungelmotiv på. Dyrefigurene er enkel å gripe for små barnehender, og denne allsidige safarileken styrker barns uttrykksevne og finmotoriske ferdigheter gjennom gøyal rollelek med Afrikas søteste dyr.

Leken læring for smårollinger

Alle LEGO DUPLO sett er utviklet av eksperter og byr på morsomme historier, sterke farger, allsidige figurer og mange detaljer, som gir den vesle nysgjerrigperen din en STORARTET start på livet.

  • Gøyal frilek – LEGO® DUPLO® Ville dyr fra Afrika (10971) gir førskolebarn utviklende og fysisk lek med to dyreunger i deres naturlige habitat.
  • Figurer tilpasset småbarn – det fargerike settet inneholder en elefantunge og en sjiraffunge, som begge er tilpasset små barnehender. I tillegg inneholder det blomster, et tre og en tredimensjonal lekematte med jungelmotiv.
  • Leken læring – denne allsidige safarileken gir barn morsomme muligheter til å uttrykke seg og styrke finmotorikken sin mens de utfolder seg i allsidig frilek med de to dyrene.
  • Gave til førskolebarn – dette fysiske dyrelekesettet passer som bursdags-, jule- eller overraskelsesgave til barn fra to år.
  • Mange måter å leke på – lekematten er 12 cm høy, 17 cm bred og 12 cm dyp. Treet er 8 cm høyt.
  • Leken læring – alle LEGO® DUPLO® sett er utviklet av eksperter og byr på engasjerende historier, et vell av farger, mange figurer og utallige detaljer, altså alt som gir den vesle nysgjerrigperen din en STORARTET start på livet.
  • Varig kvalitet – LEGO® DUPLO® komponenter oppfyller strenge bransjestandarder. Det gjør at de er enkle for små hender å gripe, sette sammen og ta fra hverandre, og slik har det vært helt siden 1969.
  • Sikkerhetsgaranti – LEGO® DUPLO® klosser og deler slippes i gulvet, varmes opp, knuses, vris og analyseres for å påse at de oppfyller strenge, globale sikkerhetsstandarder.

Detaljer:

  • Antall klosser: 10
  • Alder: fra 2 år
Produktdetaljer
Modell10971
EAN5702017153674
MerkeLEGO
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.