Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

LEGO DUPLO 10962 Disney Buzz Lightyear på oppdrag i rommet

De ikoniske byggeklossene fra LEGO danner utgangspunktet for byggesettene som er elsket av millioner av barn og voksne verden over. LEGO klossene lar deg bygge og sette sammen byggverk i et nesten uendelige antall kombinasjoner, eller bygge et av LEGOs mange byggesett ved hjelp av instruksjoner. Byggesettene fra LEGO passer til både barn og voksne, fra de helt minste barna som møte LEGO gjennom de store DUPLO-klosssene frem til byggesettene med flere tusen byggeklosser der byggverk, modeller, ikoniske konstruksjoner blir skapt ved hjelp av LEGO klossene. 

LEGOs serier spenner over en rekke temaer, figurer, eller med utgangspunkt i kjente filmunivers. City, Ninjago, Harry Potter, Friends, Technic, Hidden Side, DUPLO, Boost, Star Wars, Creator Expert, Classic, Jurrasivc World, Minecraft, Super Heroes, Disney Princess, Ideas, Toys Story, Speed Champions, Minifigures, Architecture, Creator og Overwatch.

Hos oss får du alltid lave priser og det største utvalget av LEGO. Kjøpt trygt, raskt og billig hos Norges største lekebutikk! Husk at vi også har PrisMatch på alt av LEGO.

Vår lavpris: 291,-
På lager
SKU
04227-16
   

Gi barn muligheten til å utforske universet med LEGO® DUPLO® Disney og Pixar Buzz Lightyear på oppdrag i rommet (10962) – et utviklende lekesett med mange funksjoner. Passer for barn fra to år og oppover.

Spennende frilek med ikonisk Space Ranger

Fans av Lightyear-filmen til Disney og Pixar og av Buzz Lightyear selv kan hjelpe den populære romfareren og de tre vennene hans – robotkatten Sox, datamaskinen Ivan og trekantdroiden Eric – med å finne romskipets forsvunne brenselcelle. De leter etter den i hulen med dør som kan åpnes, jungelen med klatreplante og radarstasjonen med parabolantenne, før de flyr av sted på nye eventyr i romskipet til Buzz. Den allsidige byggeleken styrker førskolebarns kreativitet og fantasi og lærer dem å samarbeide med andre mens de utforsker vårt fantastiske verdensrom.

Leken læring

LEGO DUPLO leker innbyr til gøyal frilek og utforskning. De inspirerer barn til å uttrykke seg gjennom lek og gjør det mulig for foreldre delta når barna deres når viktige milepæler i utviklingen.

  • Gi barn et helt univers av muligheter – LEGO® DUPLO® Disney og Pixars Buzz Lightyear på oppdrag i rommet (10962) byr på grenseløs og utviklende lek for alle som liker Buzz Lightyear.
  • Aktivitetsmettet planet – inkluderer en figur av LEGO® DUPLO® Disney og Pixar Buzz Lightyear, robotkatten Sox, datamaskinen Ivan og trekantdroiden Eric, et romskip, fascinerende steder og gøyalt tilbehør.
  • Gøyale detaljer – hulen har en dør som kan åpnes og lukkes, jungelen har en klatreplante og radarstasjonen er utstyrt med en parabolantenne, mens romskipet tar barna med på grenseløse eventyr.
  • Gave til førskolebarn – gi dette praktiske lekesettet som bursdagsgave eller overraskelse til små barn fra to måneder og oppover.
  • Mer å utforske – Buzz Lightyears romskip er 5 cm høyt, 14 cm langt og 13 cm bredt og er akkurat passe stort for små barn som drømmer om store eventyr.
  • Leken læring – alle LEGO® DUPLO® sett byr på engasjerende historier, flotte farger, allsidige figurer og fascinerende detaljer, som gir den lille nysgjerrigperen din en STORARTET start på livet.
  • Ensartet kvalitet – LEGO® DUPLO® komponenter oppfyller strenge bransjestandarder. Det gjør at de er enkle for små hender å gripe, sette sammen og ta fra hverandre, og slik har det vært helt siden 1969.
  • Sikkerhetsgaranti – LEGO® DUPLO® klosser og deler slippes i gulvet, varmes opp, knuses, vris og analyseres for å sikre at de oppfyller strenge, globale sikkerhetsstandarder.

Detaljer:

  • Antall klosser: 37
  • Alder: fra 2 år
Produktdetaljer
Modell10962
EAN5702017153568
MerkeLEGO
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.