Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering
Pris hos LEGO.com:
889,90

LEGO DUPLO Town 10874 Damptog - et komplett togsett for de minste

De ikoniske byggeklossene fra LEGO danner utgangspunktet for byggesettene som er elsket av millioner av barn og voksne verden over. LEGO klossene lar deg bygge og sette sammen byggverk i et nesten uendelige antall kombinasjoner, eller bygge et av LEGOs mange byggesett ved hjelp av instruksjoner. Byggesettene fra LEGO passer til både barn og voksne, fra de helt minste barna som møte LEGO gjennom de store DUPLO-klosssene frem til byggesettene med flere tusen byggeklosser der byggverk, modeller, ikoniske konstruksjoner blir skapt ved hjelp av LEGO klossene. 

LEGOs serier spenner over en rekke temaer, figurer, eller med utgangspunkt i kjente filmunivers. City, Ninjago, Harry Potter, Friends, Technic, Hidden Side, DUPLO, Boost, Star Wars, Creator Expert, Classic, Jurrasivc World, Minecraft, Super Heroes, Disney Princess, Ideas, Toys Story, Speed Champions, Minifigures, Architecture, Creator og Overwatch.

Hos oss får du alltid lave priser og det største utvalget av LEGO. Kjøpt trygt, raskt og billig hos Norges største lekebutikk! Husk at vi også har PrisMatch på alt av LEGO.

Vår lavpris: 578,-
På lager
SKU
05184-42
   

Nå er det enda lettere for småbarn å manøvrere og leke med settet LEGO DUPLO 10874 Damptog. Med skyv og slipp-motoren kan de leke togfører: Når barnet skyver toget lett forover eller bakover, tøffer toget av gårde, og når barnet holder toget fast eller løfter det av skinnegangen, stopper toget.

Hjelp barnet med å plassere de fem fargede funksjonsklossene forskjellige steder langs skinnegangen for å få toget til å tute, slå på og av lysene, stoppe for å fylle drivstoff, endre kjøreretning og stoppe helt. Dette LEGO DUPLO settet inneholder togstasjon, en tippvogn for kull, to DUPLO figurer og en dyrefigur samt en enkel skinnegang og byr på klassisk togmoro for førskolebarn.

Små barn la bli lokfører med dette toget med push and go motor, lett skyving fremover eller bakover får toget til å rulle, og med et fast grep stopper det. Hjelp barna med å plassere de fem action-blokkene i forskjellige farer på banen for tute, tenne eller slukke luset, stoppe for å fylle tanken, endre retning eller stoppe toget. 

  • Inneholder LEGO DUPLO lokfører og barn, i tillegg til en ekornfigur
  • Med et byggbart push and pull lokomotiv med lys og lyd, passasjervogn, 5 fargekodede action-klosser, togstasjon, trær og 16 skinner
  • Tilbehør som bensinkanne, koffert, brød og spade
  • Alle barn kan starte toget med et forsiktig dytt fremover eller bakover

Detaljer: 

  • Mål damptog med passasjervogn: H10 x L30 x B7 cm
  • Mål stasjon: H15 x B12 x D6 cm
  • Antall klosser: 59
  • Alder: fra 2 - 5 år

Last ned den valgfrie appen for å låse opp enda flere lekemuligheter, blant annet en fjernkontrollfunksjon og gøyale aktiviteter som du og barnet ditt kan kose dere med!

Produktdetaljer
Modell10874
EAN5702016117264
MerkeLEGO
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.