Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering
Pris hos LEGO.com:
259,90

LEGO DUPLO Town 10944 Romferge-oppdrag

De ikoniske byggeklossene fra LEGO danner utgangspunktet for byggesettene som er elsket av millioner av barn og voksne verden over. LEGO klossene lar deg bygge og sette sammen byggverk i et nesten uendelige antall kombinasjoner, eller bygge et av LEGOs mange byggesett ved hjelp av instruksjoner. Byggesettene fra LEGO passer til både barn og voksne, fra de helt minste barna som møte LEGO gjennom de store DUPLO-klosssene frem til byggesettene med flere tusen byggeklosser der byggverk, modeller, ikoniske konstruksjoner blir skapt ved hjelp av LEGO klossene. 

LEGOs serier spenner over en rekke temaer, figurer, eller med utgangspunkt i kjente filmunivers. City, Ninjago, Harry Potter, Friends, Technic, Hidden Side, DUPLO, Boost, Star Wars, Creator Expert, Classic, Jurrasivc World, Minecraft, Super Heroes, Disney Princess, Ideas, Toys Story, Speed Champions, Minifigures, Architecture, Creator og Overwatch.

Hos oss får du alltid lave priser og det største utvalget av LEGO. Kjøpt trygt, raskt og billig hos Norges største lekebutikk! Husk at vi også har PrisMatch på alt av LEGO.

Vår lavpris: 227,-
På lager
SKU
05212-24
   

Overrask barna med LEGO® DUPLO® By 10944 Romferge-oppdrag, og se hvordan fantasien og utviklingen deres skyter fart.

Pedagogisk romrakett for barn

Super romfergeleke som åpner en galakse full av frilek for små astronauter. Bygg romfergen sammen med foreldre og venner, og reis ut i rommet på forskningsoppdrag. Barns kognitive evner, romforståelse og finmotorikk styrkes og utvikles gjennom spennende lek i verdensrommet.

Praktiske, pedagogiske leker for små barn

Med LEGO DUPLO leker får førskolebarn gøyal frilek, hvor de kan uttrykke seg og lære gjennom lek. DUPLO lekesettene gir foreldre og små barn muligheten til å oppleve viktige utviklingsmilepæler sammen gjennom lek.

 • Overrask barn med lekesettet LEGO® DUPLO® By Romferge-oppdrag (10944), et allsidig sett som inspirerer til fantasifull rollespill-lek og styrker barnas fysiske og mentale utvikling.
 • Inneholder figurer av en kvinnelig og en mannlig astronaut, en byggbar romferge som kan åpnes, en flyttbar stige og hjul som går rundt. Inkluderer også en buggy med hjul og roterende radar på taket.
 • Barns kognitive evner, romforståelse og finmotorikk styrkes og utvikles mens de utforsker et grenseløst univers av gøyal frilek.
 • Denne romfergen byr på et helt univers av opplevelser for førskolebarn fra to år og oppover, og den passer perfekt som gave til bursdag, jul og andre høytider.
 • Lekesettet er 20 cm høyt, 15 cm bredt og 9 cm dypt og kan settes opp på mange forskjellige måter. Det kan også brukes sammen med andre leker i LEGO® DUPLO® By serien.
 • Byggeinstruksjonene inkluderer en gøyal bildehistorie med modeller fra settet. Det gir en ekstra morsom og kreativ byggeprosess og spennende, fantasifull lek.
 • Alle LEGO DUPLO lekesett er designet av eksperter og har mange fantasifulle funksjoner som stimulerer barn til utviklende frilek alene eller sammen med foreldrene sine.
 • LEGO DUPLO lekesett oppfyller strenge bransjestandarder for kvalitet. De er lette for små hender å gripe, sette sammen og ta fra hverandre, og slik det har vært helt siden 1969.
 • LEGO® DU LO® klosser og deler slippes i gulvet, varmes opp, knuses, vris og analyseres for å kontrollere at de tilfredsstiller strenge sikkerhetsstandarder for barneleker.

Detaljer:

 • Antall klosser: 23
 • Alder: fra 2 år
Produktdetaljer
Modell10944
EAN5702016911039
MerkeLEGO
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.