Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering
Pris hos LEGO.com:
369,90

LEGO Friends 41699 Kjæledyrenes omplasseringssenter

De ikoniske byggeklossene fra LEGO danner utgangspunktet for byggesettene som er elsket av millioner av barn og voksne verden over. LEGO klossene lar deg bygge og sette sammen byggverk i et nesten uendelige antall kombinasjoner, eller bygge et av LEGOs mange byggesett ved hjelp av instruksjoner. Byggesettene fra LEGO passer til både barn og voksne, fra de helt minste barna som møte LEGO gjennom de store DUPLO-klosssene frem til byggesettene med flere tusen byggeklosser der byggverk, modeller, ikoniske konstruksjoner blir skapt ved hjelp av LEGO klossene. 

LEGOs serier spenner over en rekke temaer, figurer, eller med utgangspunkt i kjente filmunivers. City, Ninjago, Harry Potter, Friends, Technic, Hidden Side, DUPLO, Boost, Star Wars, Creator Expert, Classic, Jurrasivc World, Minecraft, Super Heroes, Disney Princess, Ideas, Toys Story, Speed Champions, Minifigures, Architecture, Creator og Overwatch.

Hos oss får du alltid lave priser og det største utvalget av LEGO. Kjøpt trygt, raskt og billig hos Norges største lekebutikk! Husk at vi også har PrisMatch på alt av LEGO.

Vår lavpris: 282,-
På lager
SKU
02222-22
   

La barn hjelpe dyr og finne nye hjem til dem med samlerleken LEGO® Friends Kjæledyrenes omplasseringssenter (41699). Dyrekjære barn fra seks år kan bli med når Priyanka redder forlatte dyr og tar dem med til omplasseringssenteret. Der kan de passe på og leke med dem. De kan også velge et kjæledyr som Olivia kan ta med seg hjem.

Stappfullt av lekestartere

Dette inspirerende lekesettet får fart på barnas fantasi og byr på timevis med gøyal historiefortelling. Settet inneholder en kafé med uteservering, hvor LEGO Friends figurer kan bli kjent med dyrene, og et koselig resepsjonsområde. Barn kan sykle rundt i byen med trehjulingen, på utkikk etter forlatte kjæledyr, og etterpå kan de trene med dyra. Døren er utstyrt med en søt dyreluke, som gjør at lekedyrene kan komme og gå som de vil!

Bygging i den digitale tidsalderen

Barn kan bruke appen LEGO Building Instructions for å zoome, rotere og vise modellen fra alle kanter mens de bygger den virkelige modellen. Det gir LEGO nybegynnere god mestringsfølelse.

 • Leter du etter en gave til dyreinteresserte barn? Settet LEGO® Friends Kjæledyrenes omplasseringssenter (41699) styrker barns fantasi og passer perfekt for barn som elsker lekesett med dyrefigurer.
 • Full av funksjoner – denne kjæledyrleken inkluderer to minidukker, figurer av en hund, en valp og en katt for barn, en trehjuling, et omplasseringssenter og en kafé med innendørs og utendørs servering.
 • Mange lekemuligheter – barn kan redde byens forlatte kjæledyr med LEGO® Friends Olivia, passe på dem på senteret, servere drikkevarer og mat og finne nye eiere til kjæledyrene.
 • Utallige autentiske detaljer – kreative elementer som skilt hvor det står «adopt me», tåteflaske, dyrebadekar og kasse med adopsjonsbrev, lar barna finne på utallige fortellinger, hvor de passer på dyr.
 • Kreativ bursdagsgaveidé for barn fra seks år – dette dyrelekesettet passer for gutter og jenter som elsker leker, hvor de kan passe på dyr.
 • Pynt opp på barnerommet – denne kreative gaven er 13 cm høy og 22 cm bred og har et stort hunde- og katteskilt på taket. Den passer perfekt som utstillingsmodell.
 • Interaktive instruksjoner – digitale veiledninger gjør byggingen ekstra gøyal. Verktøyene for zooming og rotering i appen LEGO® Building Instructions gir barn muligheten til å visualisere modellen mens de bygger.
 • Hjertevarme lekesett – la barn oppleve LEGO® Friends settene, hvor de finner minidukkefigurer som ligner på dem selv, og som lærer dem at det er viktig å passe på hverandre.
 • Kvalitetsleker – LEGO® Friends sett oppfyller strenge bransjestandarder som sikrer at de er ensartede, kompatible og alltid lette å sette sammen.
 • Sikkerhetsgaranti – LEGO® komponenter slippes i gulvet, varmes opp, knuses, vris og analyseres for å kontrollere at de oppfyller strenge, globale sikkerhetsstandarder.

Detaljer:

 • Antall klosser: 292
 • Alder: fra 6 år
Produktdetaljer
Modell41699
EAN5702017152738
MerkeLEGO
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.