Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering
Pris hos LEGO.com:
2 999,90

LEGO Ideas 21318 Trehytte

De ikoniske byggeklossene fra LEGO danner utgangspunktet for byggesettene som er elsket av millioner av barn og voksne verden over. LEGO klossene lar deg bygge og sette sammen byggverk i et nesten uendelige antall kombinasjoner, eller bygge et av LEGOs mange byggesett ved hjelp av instruksjoner. Byggesettene fra LEGO passer til både barn og voksne, fra de helt minste barna som møte LEGO gjennom de store DUPLO-klosssene frem til byggesettene med flere tusen byggeklosser der byggverk, modeller, ikoniske konstruksjoner blir skapt ved hjelp av LEGO klossene. 

LEGOs serier spenner over en rekke temaer, figurer, eller med utgangspunkt i kjente filmunivers. City, Ninjago, Harry Potter, Friends, Technic, Hidden Side, DUPLO, Boost, Star Wars, Creator Expert, Classic, Jurrasivc World, Minecraft, Super Heroes, Disney Princess, Ideas, Toys Story, Speed Champions, Minifigures, Architecture, Creator og Overwatch.

Hos oss får du alltid lave priser og det største utvalget av LEGO. Kjøpt trygt, raskt og billig hos Norges største lekebutikk! Husk at vi også har PrisMatch på alt av LEGO.

Vår lavpris: 2 198,-
På lager
SKU
10192-17
   

Bygg, vis fram og lek med det komplekse og detaljerte lekesettet LEGO® Ideas 21318 Trehytte, som består av 3036 deler.

Dette er en utfordrende modell laget for erfarne LEGO byggere, og hele familien vil elske å leke med den ferdige modellen. Settet består av et landskap og tre LEGO trehytterom – et soverom, et barnerom og et baderom. Treet har utskiftbare blader for å angi årstidene: grønne sommerblader samt gule og brune høstblader. Bladene og diverse planteelementer på basen er laget av bærekraftig, plantebasert polyetylenplast.

Trekronen og taket på rommene kan tas av for innvendig lek. Modellen har mange lekestimulerende funksjoner som byggbart piknikbord og -stoler, en huske, et bål, et skattekart og en fungerende kran på balkongen til soverommet. Dette unike og kreative settet er den perfekte bursdagsgave og inneholder minifigurer av en mamma, en pappa og to barn samt en fuglefigur. Det er tid for rollespillmoro med familietema. Settet inneholder også et hefte med byggeinstruksjoner og informasjon om LEGO Ideas entusiasten og LEGO designeren som står bakom settet.

 • Dette LEGO® Ideas settet inneholder fire minifigurer: mamma, pappa og to barn. Det inneholder også en fuglefigur.
 • Dette utfordrende byggelekesettet består av 3036 deler og inneholder en landskapsbase, et tre med utskiftbart løv (grønne for sommer og gule og brune for høst), og en LEGO® trehytte med tre rom – soverom, barnerom og baderom.
 • Trekronen og taket på rommene kan tas av for lek innvendig.
 • Landskapsbasen har et byggbart piknikbord med fire minifigurstoler og diverse piknikelementer samt en byggbar bekk, en huske (henger fra treet), bål, skjult edelstein, plante- og buskelementer samt en stige opp til hytterommene.
 • Treets bladverk består av over 180 botaniske elementer laget av plantebasert polyetylenplast fra bærekraftig sukkerrør-dyrking. Diverse planteelementer rundt treet er også laget av denne plantebaserte plasten. Dette er den første milepælen i LEGO® konsernets uttalte målsetting om å lage produkter av bærekraftige materialer innen 2030.
 • Soverommet har en byggbar seng og diverse elementer som en skjult saks (en referanse til frisøryrket, LEGO tilhengerens vanlige jobb), flaskeskip, kompass, klokke og en balkong med håndbetjent kran som kan brukes til å løfte ting opp i hytta.
 • Badet har byggbart badekar, toalett og vask.
 • Barnerommet har køyeseng og diverse elementer som bok og skattekart.
 • LEGO® Ideas settet inneholder også et hefte med byggeinstruksjoner og informasjon om entusiasten og LEGO designeren som står bakom settet.

Detaljer:

 • Antall klosser: 3036
 • Mål: Modellen er over 37 cm høyt, 27 cm bredt og 24 cm dypt.
 • Alder: fra 16 år
Produktdetaljer
Modell21318
EAN5702016554205
MerkeLEGO
LEGO Ideas 21318 Trehytte - planter og blader laget av plantebasert plast

LEGO planter

Planter og blader laget av plantebasert plast.

LEGO Ideas Trehytte med fire minifigurer: mamma, pappa og to barn

Endre sett med blader

Velg mellom sommergrønne blader eller høstblader.

LEGO trehytte med tre rom – soverom, barnerom og baderom

Landskap

Bygg et vakkert landskap med et picnicbord, en huske og et bål.

LEGO Ideas 21318 Trehytte som består av 3036 deler

Heisekran

Heis opp tingene du trenger fra soveromsbalkongen.

Trekronen og taket på rommene kan tas av for lek innvendig

Detaljerte hytter

Ta av hyttetakene for å leke!

Byggbar seng i soverommet i LEGO Ideas Trehytte

Morsomt tilbehør

Hyttene er fulle av flotte detaljer som inviterer til rollespill.

LEGO Ideas Trehytte
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.