Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering
Pris hos LEGO.com:
1 549,90

LEGO Ideas 21329 Fender Stratocaster - gitarbyggesett

De ikoniske byggeklossene fra LEGO danner utgangspunktet for byggesettene som er elsket av millioner av barn og voksne verden over. LEGO klossene lar deg bygge og sette sammen byggverk i et nesten uendelige antall kombinasjoner, eller bygge et av LEGOs mange byggesett ved hjelp av instruksjoner. Byggesettene fra LEGO passer til både barn og voksne, fra de helt minste barna som møte LEGO gjennom de store DUPLO-klosssene frem til byggesettene med flere tusen byggeklosser der byggverk, modeller, ikoniske konstruksjoner blir skapt ved hjelp av LEGO klossene. 

LEGOs serier spenner over en rekke temaer, figurer, eller med utgangspunkt i kjente filmunivers. City, Ninjago, Harry Potter, Friends, Technic, Hidden Side, DUPLO, Boost, Star Wars, Creator Expert, Classic, Jurrasivc World, Minecraft, Super Heroes, Disney Princess, Ideas, Toys Story, Speed Champions, Minifigures, Architecture, Creator og Overwatch.

Hos oss får du alltid lave priser og det største utvalget av LEGO. Kjøpt trygt, raskt og billig hos Norges største lekebutikk! Husk at vi også har PrisMatch på alt av LEGO.

Vår lavpris: 1 378,-
På lager
SKU
12212-7
   

Gjenskap en legendarisk gitar med denne fantastisk detaljerte LEGO® Ideas bygge- og utstillingsmodellen (21329) av en 70-talls Fender® Stratocaster™-gitar med en byggbar Fender 65 Princeton® Reverb-forsterker.

Med dette LEGO® Ideas settet (21329) kan du lage din egen klossebygde 70-talls Fender® Stratocaster™-gitar og en 65 Princeton® Reverb-forsterker. Send en takk til de mange legendariske musikerne som har spilt på en Stratocaster® mens du bygger den karakteristiske fasongen og monterer de autentiske detaljene som den bevegelige vibratorarmen, pickup-velgeren og stemmeskruene. Den byggbare forsterkeren har avtakbare deksler som gir innsyn til hovedkortet, reverb-tanken, høyttaleren og andre detaljer, samt gummikabler så den kan kobles til gitaren og fotbryteren.

Et imponerende blikkfang

Settet inneholder klosser som lar deg bygge gitaren i rødt eller sort, gitarplekter i fire farger og et elegant, sammenleggbart gitarstativ som kan brukes for å stille ut mesterverket. Det følger med et klistremerke med Fender-logo laget av LEGO klosser, som du kan feste til den ekte gitaren eller forsterkeren din.

Tøff samlerfigur

Byggesettet inngår i en samling av LEGO sett for voksne. Det er en utmerket gave til gitarspillere, Fender-fans, musikkelskere og ivrige LEGO byggere.

 • Gjenskap en legendarisk gitar med denne fantastisk detaljerte LEGO® Ideas bygge- og utstillingsmodellen (21329) av en 70-talls Fender® Stratocaster™-gitar med en byggbar Fender 65 Princeton® Reverb-forsterker.
 • Gitaren har en bevegelig vibratorarm, pickup-velger og stemmeskruer, seks strenger, klistremerker med Fender®-logo, og en tekstilreim. Med klossene som følger med, kan du bygge gitaren i rødt eller sort.
 • Dekslene på forsterkeren kan tas av, slik at hovedkortet, reverb-tanken, høyttaleren og andre detaljer kommer til syne. Det følger med klistremerker med logo, og gummikabler til gitaren og fotbryteren.
 • Inneholder et sammenleggbart gitarstativ, gitarplekter i fire ulike farger og passende format, pluss et klistremerke med Fender®-logoen bygget av LEGO® klosser, som du kan feste på den ekte gitaren din, forsterkeren eller hva du måtte ønske.
 • Gitaren er 36 cm lang, 11 cm bred og 3 cm dyp. Denne LEGO® utstillingsmodellen er en flott gave til gitarspillere, musikkelskere og alle som digger Fender® Stratocaster™-gitarer.
 • Morsom byggeopplevelse, enten du bygger alene eller sammen med andre, som lar deg vise din kjærlighet til den ikoniske gitaren, musikk, og/eller bygging med LEGO® klosser.
 • Settet består av 1079 deler, og inneholder et hefte som forteller om historien bak Fender® Stratocaster™-gitaren, settets fandesigner og LEGO® designere, samt trinnvise byggeinstruksjoner som sørger for en hyggelig byggeopplevelse.
 • Dette kule byggesettet var ett av fan-bidragene i LEGO® Ideas konkurransen «Music to our Ears». Der kom det på topp ni, og ble valgt ut av LEGO Ideas juryen til å bli det neste LEGO Ideas settet.
 • LEGO® komponenter oppfyller strenge bransjestandarder. Det gir klosser som er lette å sette sammen, sitter godt fast og danner solide modeller. Slik har det vært helt siden 1958.
 • LEGO® klosser og deler testes på nesten alle tenkelige måter. Det sikrer at alle LEGO sett oppfyller strenge sikkerhets- og kvalitetsstandarder.

Detaljer:

 • Antall klosser: 1074
 • Alder: fra 18 år
Produktdetaljer
Modell21329
EAN5702017071978
MerkeLEGO
Fender Stratocaster i LEGO med tremolo-arm Fender Stratocaster i LEGO med tremolo-arm

Tremolo-arm

Juster tremolo-armen akkurat som på den ekte gitaren.

Skru på stemmeskruene som om du forbereder det til å spille Skru på stemmeskruene som om du forbereder det til å spille

Stemmeskruer

Skru på stemmeskruene som om du forbereder deg på å spille.

Autentisk LEGO-forsterker med detaljert interiør Autentisk LEGO-forsterker med detaljert interiør

Autentisk forsterker-egenskaper

Fjern panelene for å se forsterkerens detaljerte interiør.

Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.