Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering
Pris hos LEGO.com:
1 439,90

LEGO Creator Expert 10298 Vespa 125

De ikoniske byggeklossene fra LEGO danner utgangspunktet for byggesettene som er elsket av millioner av barn og voksne verden over. LEGO klossene lar deg bygge og sette sammen byggverk i et nesten uendelige antall kombinasjoner, eller bygge et av LEGOs mange byggesett ved hjelp av instruksjoner. Byggesettene fra LEGO passer til både barn og voksne, fra de helt minste barna som møte LEGO gjennom de store DUPLO-klosssene frem til byggesettene med flere tusen byggeklosser der byggverk, modeller, ikoniske konstruksjoner blir skapt ved hjelp av LEGO klossene. 

LEGOs serier spenner over en rekke temaer, figurer, eller med utgangspunkt i kjente filmunivers. City, Ninjago, Harry Potter, Friends, Technic, Hidden Side, DUPLO, Boost, Star Wars, Creator Expert, Classic, Jurrasivc World, Minecraft, Super Heroes, Disney Princess, Ideas, Toys Story, Speed Champions, Minifigures, Architecture, Creator og Overwatch.

Hos oss får du alltid lave priser og det største utvalget av LEGO. Kjøpt trygt, raskt og billig hos Norges største lekebutikk! Husk at vi også har PrisMatch på alt av LEGO.

Vår lavpris: 945,-
På lager
SKU
02222-57
   

Med modellen LEGO® Vespa 125 for voksne får du et givende byggeprosjekt og en stilren modell, inspirert av sekstitallsklassikeren Vespa Piaggio. Scooteren er lyseblå – en svært sjelden LEGO farge som garantert vil falle i smak hos byggeentusiaster. For å feire Vespaens 75-årsjubileum har våre LEGO designere samarbeidet tett med scooterprodusenten for å skape denne iøynefallende modellen i et sett som er designet spesielt for voksne.

Vakre detaljer, autentiske funksjoner

Som originalen er også denne byggbare Vespa-modellens forhjul montert på én side, den har to seter, avtakbart motordeksel med klossebygd motor under, fungerende støtte samt fungerende styre. Blant detaljene finner du Vespa-logoen, klassisk italiensk sekstitallsskilt, reservedekk, hjelm samt en kurv med blomsterbukett bak.

Velkommen til sonen

Bygg kreativitet. Bygg konsentrasjonsevne. Bygg drømmekolleksjonen din med eksklusive og autentiske modellkjøretøy laget spesielt for voksne.

 • Sett sammen din egen LEGO® Vespa 125 – med dette byggeset et for voksne kan du bygge en detaljert utstillingsmodell av et italiensk ikon (10298 deler).
 • Inspirert av originalen – denne klossebygde Vespa-modellen har forhjul montert på en side, to seter, avtakbart motordeksel med klossebygd motor under og fungerende styre.
 • Ekstra detaljer – inkluderer Vespa-logoen, klassisk italiensk sekstitallsskilt, reservedekk, hjelm samt en kurv med blomsterbukett.
 • Designet for Vespa-fans – i forbindelse med Vespaens 75-årsjubileum har LEGO® designerne samarbeidet med livsstilsmerkevare for å skape en modell som appellerer til alle som elsker italiensk kultur.
 • Sjelden farge – modellen er lyseblå, en av Vespaens opprinnelige produksjonsfarger og en ekstremt sjelden farge i LEGO® sammenheng, appellerer spesielt til LEGO fans.
 • En feiring av det søte liv – modellen har fungerende støtte, og du kan stille den ut hjemme eller på jobben som en hyllest til Vespaen.
 • Størrelse – denne samlermodellen er 22 cm høy, 35 cm lang og 12 cm bred.
 • Et prosjekt for voksne – dette LEGO® settet inngår i en serie med byggesett for voksne bygge-entusiaster og er den perfekte gaven til alle som liker Vespa.
 • Kvalitetsmaterialer – LEGO® byggeklosser lages av materialer av høy kvalitet. De er ensartede, kompatible og alltid lette å sette sammen og ta fra hverandre. Slik har det vært siden 1958.
 • Sikkerhetsgaranti – LEGO® konsernet prioriterer sikkerhet og kvalitet foran alt. Derfor testes alle LEGO® deler grundig, og du kan være sikker på at denne Vespa-modellen er robust og solid.

Detaljer:

 • Antall klosser: 1106
 • Alder: fra 18 år
Produktdetaljer
Modell10298
EAN5702017151861
MerkeLEGO
Lego Vespa 125 scooter med avtagbart deksel til motor Lego Vespa 125 scooter med avtagbart deksel til motor

Beundre detaljene

Inkluderer en brikkebyg motor med avtagbart deksel.

LEgo Scooter med tilbehør som hjelm, kurv og blomsterbukett LEgo Scooter med tilbehør som hjelm, kurv og blomsterbukett

Stilig tilbehør

Ekstra detaljer inkluderer hjelm, kurv og blomsterbukett.

Lego Creator vespa 125 med realistiske detaljer som fungerende styre Lego Creator vespa 125 med realistiske detaljer som fungerende styre

Fungerende styring

Realistisk styring bringer modellen til liv.

Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.