Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering
Pris hos LEGO.com:
3 699,90

LEGO Ideas 21335 Motorisert fyr

De ikoniske byggeklossene fra LEGO danner utgangspunktet for byggesettene som er elsket av millioner av barn og voksne verden over. LEGO klossene lar deg bygge og sette sammen byggverk i et nesten uendelige antall kombinasjoner, eller bygge et av LEGOs mange byggesett ved hjelp av instruksjoner. Byggesettene fra LEGO passer til både barn og voksne, fra de helt minste barna som møte LEGO gjennom de store DUPLO-klosssene frem til byggesettene med flere tusen byggeklosser der byggverk, modeller, ikoniske konstruksjoner blir skapt ved hjelp av LEGO klossene. 

LEGOs serier spenner over en rekke temaer, figurer, eller med utgangspunkt i kjente filmunivers. City, Ninjago, Harry Potter, Friends, Technic, Hidden Side, DUPLO, Boost, Star Wars, Creator Expert, Classic, Jurrasivc World, Minecraft, Super Heroes, Disney Princess, Ideas, Toys Story, Speed Champions, Minifigures, Architecture, Creator og Overwatch.

Hos oss får du alltid lave priser og det største utvalget av LEGO. Kjøpt trygt, raskt og billig hos Norges største lekebutikk! Husk at vi også har PrisMatch på alt av LEGO.

Vår lavpris: 2 696,-
På lager
SKU
11227-3
   

La kreativiteten skinne med den byggbare modellen LEGO® Ideas Motorisert fyr (21335). Modellen har et fyr med motorisert, roterende lys og spesiallagde Fresnel-linseelementer samt en fyrvokterbolig med lysende ildsted. Fyrvokterboligen og tårnet kan åpnes så du ser det vakre og detaljerte interiøret. De er plassert på klossebygd fjellgrunn med trapper som går ned til bryggen, og en hule med en sjørøverskatt. Minifigurer av en fyrvokter og sjømann samt en byggbar robåt og figurer av en måke og enkatt kompletterer den flotte modellen.

Unik byggeopplevelse

Denne klassiske LEGO utstillingsmodellen er en kjempefin gave til deg selv eller andre ivrige LEGO byggere, og inkluderer trinnvise byggeinstruksjoner som gir en engasjerende byggeopplevelse.

Byggesett for voksne

Velkommen til sonen. Utforsk LEGO Sett for voksne – en eksklusiv samling av flotte kvalitetsmodeller. Uansett hva du er interessert i, finner du et engasjerende og konsentrasjonsfremmende byggeprosjekt her.

 • Motorisert fyr (21335) utstillingsmodell – tenn et lys for kreativiteten med dette utrolig detaljerte, byggbare fyret som står på fjellgrunn, og inkluderer brygge, trapper, hule og fyrvokterbolig.
 • To LEGO® minifigurer og to figurer – inkluderer en fyrvokter og en sjømann med byggbar robåt samt en katt og en måke som er prikken over i-en på denne flotte modellen.
 • Roterende lys med Fresnel-linseelement – en batteriboks (6380609), mellomstor motor (6290183) og ledning med lys (6238858) driverfyrets roterende fyrlys og vokterboligens lysende ildsted.
 • Fascinerende detaljer – ta av elementer bakpå tårnet for å se trappen som går helt til toppen, løft av taket på fyrvokterboligen for å se det detaljerte interiøret og oppdag sjørøverskatten i hulen.
 • Gaveidé til voksne – denne 2065-deler store modellen passer som bursdags-, jule- eller overraskelsesgave til alle som liker arkitektur, fyr eller klassiske LEGO® utstillingsmodeller.
 • Byggbart kunstverk du kan stille ut hjemme – den fungerende modellen av et fyr er 54 cm høy, 25 cm bred og 25 cm dyp.
 • Trinnvis veiledning – settet inkluderer et illustrert hefte med informasjon om settets fan-designer og LEGO® designere samt illustrerte instruksjoner som gir deg en engasjerende og fokusert byggeopplevelse.
 • Et perfekt valg for LEGO® fans – denne byggbare modellen for voksne er en av flere LEGO® Ideas sett, som alle er laget av en fan-designer, stemt fram av LEGO fans og satt i produksjon av LEGO konsernet.
 • Kvalitetsgaranti – LEGO® klosser oppfyller strenge bransjestandarder for kvalitet, noe som gjør at de er enkle å sette sammen til solide modeller.
 • Med sikkerheten i høysetet – LEGO® komponenter slippes i gulvet, varmes opp, knuses, vris og analyseres grundig for å påse at de oppfyller strenge, globale sikkerhetsstandarder.

Detaljer:

 • Antall klosser: 2065
 • Alder: fra 18 år
Produktdetaljer
Modell21335
EAN5702017189925
MerkeLEGO
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.