Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

LEGO Jurassic World 76939 Stygimoloch på rømmen

De ikoniske byggeklossene fra LEGO danner utgangspunktet for byggesettene som er elsket av millioner av barn og voksne verden over. LEGO klossene lar deg bygge og sette sammen byggverk i et nesten uendelige antall kombinasjoner, eller bygge et av LEGOs mange byggesett ved hjelp av instruksjoner. Byggesettene fra LEGO passer til både barn og voksne, fra de helt minste barna som møte LEGO gjennom de store DUPLO-klosssene frem til byggesettene med flere tusen byggeklosser der byggverk, modeller, ikoniske konstruksjoner blir skapt ved hjelp av LEGO klossene. 

LEGOs serier spenner over en rekke temaer, figurer, eller med utgangspunkt i kjente filmunivers. City, Ninjago, Harry Potter, Friends, Technic, Hidden Side, DUPLO, Boost, Star Wars, Creator Expert, Classic, Jurrasivc World, Minecraft, Super Heroes, Disney Princess, Ideas, Toys Story, Speed Champions, Minifigures, Architecture, Creator og Overwatch.

Hos oss får du alltid lave priser og det største utvalget av LEGO. Kjøpt trygt, raskt og billig hos Norges største lekebutikk! Husk at vi også har PrisMatch på alt av LEGO.

Vår lavpris: 384,-
På lager
SKU
08212-7
   

Små barn kan lære å bygge og finne på spennende historier med lekesettet Stygimoloch på rømmen (76939). Settet er inspirert av animasjonsserien Jurassic World Camp Cretaceous og inkluderer lekefigurer av en Stygimoloch og Ankylosaurus-ungen Bumpy, en terrengbil med avtakbart dinosaurbur og en detaljert trehytte med sklie til Bumpy. Settet inkluderer også tre minifigurer og mange tilbehørselementer som inspirerer til timevis med lek.

Lett å bygge

Det følger med enkle bildeinstruksjoner, slik at settet blir lett å bygge for barn som ikke har lært seg å lese ordentlig ennå. Digitale Instructions PLUS i gratisappen LEGO® Building Instructions inkluderer visningsverktøy for zooming og rotering som gjør byggingen ekstra gøyal.

For barn fra fire år og oppover

Byggbare LEGO® 4+ sett introduserer små barn for en stor verden full av filmfavoritter, TV-figurer og hverdagshelter. Settene inneholder modeller med startkloss-sokler som gjør det lett for nybegynnere å bygge kjøretøy, bygninger og andre ting på egen hånd (eller sammen med eldre søsken eller en voksen) og komme raskt i gang med leken.

 • Gi små barn en spennende introduksjon til LEGO® Jurassic World med lekesettet Stygimoloch på rømmen (76939). Settet inneholder dinosaurer, et terrengkjøretøy og en trehytte.
 • Dette Jurassic World Camp Cretaceous-settet inkluderer minifigurer av Ben, Brooklynn og Claire Dearing, en lekefigur av en Stygimoloch og en lekefigur av Ankylosaurus-ungen Bumpy som stimulerer til actionfylt rollespill.
 • Den byggbare trehytten/utkikksposten inneholder seng, vask, toalett, stige og sklie til dinosaurungen Bumpy. Settet inkluderer også en lettbygd terrengbil med avtakbart bur til Stygimoloch-dinosauren.
 • Dette startsettet består av 129 deler og har mange tilbehørselementer, inkludert en bedøvelsespistol, gulrot, spade og dinosaurbæsj. Det er en flott bursdags- eller høytidsgave til kreative barn fra fire år og oppover.
 • Trehuset er 11 cm høyt, 16 cm bredt og 10 cm dypt. I kombinasjon med de andre modellene, minifigurene og dinosaurene byr trehuset på spennende opplevelser hver eneste dag.
 • Et perfekt startsett for små barn som ikke har lært å lese ordentlig ennå. Ved hjelp av de enkle, illustrerte instruksjonene kan de bygge på egen hånd eller sammen med eldre søsken eller en voksen.
 • Du kan gjøre byggeprosessen ekstra spennende og gøyal for barn med Instructions PLUS i gratisappen LEGO® Building Instructions. Instructions PLUS inneholder verktøy for zooming og rotering.
 • Med de byggbare LEGO® Jurassic World 4+ lekesettene får barn en gøyal introduksjon til dinosaurleker, og de lærer å bygge og være kreative gjennom lek.
 • LEGO® komponenter oppfyller strenge bransjestandarder som sikrer at de er ensartede og kompatible og alltid sitter godt sammen. Slik har det vært siden 1958.
 • LEGO® komponenter slippes i gulvet, varmes opp, knuses, vris og analyseres for å kontrollere at de oppfyller høye, globale sikkerhetsstandarder.

Detaljer:

 • Antalll klosser: 129
 • Alder: fra 4 år
Produktdetaljer
Modell76939
EAN5702017079721
MerkeLEGO
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.