Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering
Pris hos LEGO.com:
259,90

LEGO Jurassic World 76943 Pteranodon-jakt

De ikoniske byggeklossene fra LEGO danner utgangspunktet for byggesettene som er elsket av millioner av barn og voksne verden over. LEGO klossene lar deg bygge og sette sammen byggverk i et nesten uendelige antall kombinasjoner, eller bygge et av LEGOs mange byggesett ved hjelp av instruksjoner. Byggesettene fra LEGO passer til både barn og voksne, fra de helt minste barna som møte LEGO gjennom de store DUPLO-klosssene frem til byggesettene med flere tusen byggeklosser der byggverk, modeller, ikoniske konstruksjoner blir skapt ved hjelp av LEGO klossene. 

LEGOs serier spenner over en rekke temaer, figurer, eller med utgangspunkt i kjente filmunivers. City, Ninjago, Harry Potter, Friends, Technic, Hidden Side, DUPLO, Boost, Star Wars, Creator Expert, Classic, Jurrasivc World, Minecraft, Super Heroes, Disney Princess, Ideas, Toys Story, Speed Champions, Minifigures, Architecture, Creator og Overwatch.

Hos oss får du alltid lave priser og det største utvalget av LEGO. Kjøpt trygt, raskt og billig hos Norges største lekebutikk! Husk at vi også har PrisMatch på alt av LEGO.

Vår lavpris: 220,-
På lager
SKU
03227-67
   

Med lekesettet Pteranodon-jakt (76943) lærer barn fra fire år å bygge og finne på spennende eventyr fra Jurassic World. Settet inkluderer en lekemodeller av en buggy, en fiskebod og en kai og er flott som gaveidé til dinosaurinteresserte barn. Inkluderer også en bevegelig pteranodon-figur og to minifigurer med lekeinspirerende tilbehør som fiskestang og lasso.

Digitale instruksjoner

De enkle bildebaserte instruksjonene er perfekte for barn som akkurat har begynt på lesetreningen. Settet inkluderer dessuten digitale instruksjoner i gratisappen LEGO® Building Instructions som inkluderer verktøy for zooming og rotering av modellen, slik at byggeprosessen blir enda morsommere.

Bygg sammen

Med LEGO 4+ byggeleker får barn tilgang til et stort univers fullt av filmfavoritter, TV-figurer og hverdagshelter. Settene inneholder spesialdesignede startklosser som gjør at selv nye byggere klarer å bygge kjøretøy, bygninger og andre ting med bare litt hjelp fra eldre søsken eller en voksen.

 • Startsett – gi barn fra fire år en gøyal første opplevelse med LEGO® Jurassic World med settet Pteranodon-jakt (76943) som inkluderer en pteranodon-figur samt modeller av en buggy og en kai.
 • To LEGO® minifigurer – dinosaurlekesettet inneholder minifigurer av Maisie og Owen Grady med tilbehør som en fiskestang og en lasso de kan fange pteranodon-figuren med.
 • Lettbygd buggy og kai – lekebuggyen har et sete til Owen Grady og et startklossunderstell som gjør byggingen enklere, mens kaien har en salgsbod med fiske- og krabbe-elementer.
 • Gaveidé for barn fra fire år – dette 91 deler store LEGO® Jurassic World startsettet er lett å bygge og bygge om og byr på actionfylt lek. Perfekt som bursdags-, jule- eller overraskelsesgave til små barn.
 • Lek i bærbart format – kaien er 9 cm høy, 12 cm bred og 13 cm dyp. Settet får plass i barnesekken og kan tas med på vennebesøk.
 • Moro for hele familien – et startsett som små barn klarer å bygge med bare litt hjelp fra en forelder eller eldre søsken.
 • Trykte og digitale instruksjoner – esken inneholder trinnvise, bildebaserte instruksjoner, mens gratisappen LEGO® Building Instructions inneholder app for digitale instruksjoner samt verktøy for zooming og rotering.
 • Styrk kreativiteten gjennom lek – byggesettene i LEGO® Jurassic World 4+ serien gir barn en gøyal introduksjon til dinosaurleker og lærer dem å bygge og være kreative gjennom lek.
 • Høy kvalitet – LEGO® komponenter oppfyller strenge bransjestandarder som gjør at de er ensartede, sitter godt sammen og danner solide modeller.
 • Sikkerhetsgaranti – for å sikre at LEGO® klosser og deler oppfyller strenge, globale sikkerhetsstandarder testes de til det ytterste.

Detaljer:

 • Antall klosser: 94
 • Alder: fra 4 år
Produktdetaljer
Modell76943
EAN5702016913422
MerkeLEGO
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.