Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

LEGO oppbevaringsbokser i mykt stoff - 3 stk

De ikoniske byggeklossene fra LEGO danner utgangspunktet for byggesettene som er elsket av millioner av barn og voksne verden over. LEGO klossene lar deg bygge og sette sammen byggverk i et nesten uendelige antall kombinasjoner, eller bygge et av LEGOs mange byggesett ved hjelp av instruksjoner. Byggesettene fra LEGO passer til både barn og voksne, fra de helt minste barna som møte LEGO gjennom de store DUPLO-klosssene frem til byggesettene med flere tusen byggeklosser der byggverk, modeller, ikoniske konstruksjoner blir skapt ved hjelp av LEGO klossene. 

LEGOs serier spenner over en rekke temaer, figurer, eller med utgangspunkt i kjente filmunivers. City, Ninjago, Harry Potter, Friends, Technic, Hidden Side, DUPLO, Boost, Star Wars, Creator Expert, Classic, Jurrasivc World, Minecraft, Super Heroes, Disney Princess, Ideas, Toys Story, Speed Champions, Minifigures, Architecture, Creator og Overwatch.

Hos oss får du alltid lave priser og det største utvalget av LEGO. Kjøpt trygt, raskt og billig hos Norges største lekebutikk! Husk at vi også har PrisMatch på alt av LEGO.

Vår lavpris: 217,-
Få igjen på lager
SKU
06218-66
   

Hold LEGO klossene ryddige og lett tilgjengelig med dette oppbevaringssettet i mykt stoff. Oppbevaringsboksene kommer i 3 ulike størrelser som er super til å sortere klosser eller du kan ta med deg LEGO klosser eller små bygninger på reise. Oppbevaringsboksene har et klart vindu på toppen som gjør det enkelt å se hva som er inni, og en glidlåslukking for å holde på alle klossene trygt. Når boksene ikke er i bruk kan du enkelt pakke den blå og røde boksen i den gule for enkel lagring. Boksene har plass til 500 LEGO klosser, og er en super lagring for alle LEGO-byggere.

Disse LEGO oppbevaringsbokser i mykt stoff 3-pack er en flott lagring for å holde LEGO klossene ryddige og organisert. I fargene gul, blå og rød gir de et snev av moro til oppryddingstid.

Hver oppbevaringsboks er laget av resirkulert PET, et slitesterkt polyesterstoff som er fritt for PVC, bly og ftalater. Kommer også med praktiske funksjoner som gjennomsiktig vindu og glidlåslukking.

Inneholder:

  • LEGO oppbevaringsbokser i mykt stoff - 3 stk

Detaljer:

  • Mål liten boks: 9 x 9 x 9 cm (HxBxD)
  • Mål medium boks: 10 x 10 x 10 cm (HxBxD)
  • Mål stor boks: 11 x 23 x 11 cm (HxBxD)
  • Materialet: Polyester (fritt for PVC, bly og ftalater)
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Modell4011195-CAC099-959PK
EAN757894512538
MerkeLEGO
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.