Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering
Pris hos LEGO.com:
9 999,90

LEGO Star Wars 75192 Millennium Falcon

De ikoniske byggeklossene fra LEGO danner utgangspunktet for byggesettene som er elsket av millioner av barn og voksne verden over. LEGO klossene lar deg bygge og sette sammen byggverk i et nesten uendelige antall kombinasjoner, eller bygge et av LEGOs mange byggesett ved hjelp av instruksjoner. Byggesettene fra LEGO passer til både barn og voksne, fra de helt minste barna som møte LEGO gjennom de store DUPLO-klosssene frem til byggesettene med flere tusen byggeklosser der byggverk, modeller, ikoniske konstruksjoner blir skapt ved hjelp av LEGO klossene. 

LEGOs serier spenner over en rekke temaer, figurer, eller med utgangspunkt i kjente filmunivers. City, Ninjago, Harry Potter, Friends, Technic, Hidden Side, DUPLO, Boost, Star Wars, Creator Expert, Classic, Jurrasivc World, Minecraft, Super Heroes, Disney Princess, Ideas, Toys Story, Speed Champions, Minifigures, Architecture, Creator og Overwatch.

Hos oss får du alltid lave priser og det største utvalget av LEGO. Kjøpt trygt, raskt og billig hos Norges største lekebutikk! Husk at vi også har PrisMatch på alt av LEGO.

Vår lavpris: 7 396,-
På lager
SKU
01182-177
   

Den ultimate LEGO® Star Wars Millennium Falcon har landet! Med 7500 elementer er Han Solos superraske Corellian-skip stappfull av kule detaljer og morsomme funksjoner. La deg imponere av det intrikate skroget, sensorskiven, firedoble laserkanoner oppe og nede, 7 støttebein, nedsenkbar ombordstigningsrampe og skjult blasterkanon.

Plasser opptil fire minifigurer i cockpiten med avtakbart tak, og fjern de ytre panelene for å se mer av det detaljerte interiøret. Hovedkabinen har seteplass til minifigurene, et Dejarik holografisk spill, arbeidsstasjon med dreibart sete for en minifigur og en dekorert passasje. Gå til det bakre rommet og følg med på hyperdriven fra konsollen.

Det finnes også et skjult rom i gulvet, to luker til rømningskapslene, en stige til skytestasjonen med sete og en avtakbar plate i skroget med en helroterende firedobbel laserkanon. Still ut Millennium Falcon sammen med dine andre favorittsett for en optimal samling ... og når du trodde det ikke kunne bli bedre, bytter du ut mannskapet og sensorskiven for å lage den klassiske versjonen av Millennium Falcon – eller hvorfor ikke versjonen fra episode VII/VIII?

Kraften er sterk i dette settet.

  • Mål: 84 x 56 x 21 cm
  • Antall klosser: 7541
  • Alder: fra 16 år
Produktdetaljer
Modell75192
EAN5702015869935
MerkeLEGO
Gjenopplev Star Wars sagaen med to sett mannskap inkludert

Gjenopplev Star Wars sagaen.

Inkludert to sett mannskap slik at du kan vise frem den klassiske eller de nye filmene.

Med avtagbare paneler som lar deg gå på innsiden for flere eventyr!

Gå på innsiden for flere eventyr!

Avtakbare paneler tar deg rett inn til der ting skjer.

Med over 7500 biter er settet både morsomt og utfordrende å bygge

Åpne cockpiten.

Over 7500 biter gjør det morsomt og utfordrende å bygge.

Beseire the First Order.

Gjør klar de øvre- og nedre lasekanonene.

Tro mot sagaen.

Realistiske detaljer med sensorskiver og mer.

Inkludert et omfattende instruksjonshefte.

Heftet inneholder informasjon om designerne og "behind-the-scenes"-fakta.

LEGO Star Wars Millennium Falcon
LEGO Star Wars Minifigures
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.