Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering
Pris hos LEGO.com:
1 049,90

LEGO Star Wars 75304 Darth Vader hjelm

De ikoniske byggeklossene fra LEGO danner utgangspunktet for byggesettene som er elsket av millioner av barn og voksne verden over. LEGO klossene lar deg bygge og sette sammen byggverk i et nesten uendelige antall kombinasjoner, eller bygge et av LEGOs mange byggesett ved hjelp av instruksjoner. Byggesettene fra LEGO passer til både barn og voksne, fra de helt minste barna som møte LEGO gjennom de store DUPLO-klosssene frem til byggesettene med flere tusen byggeklosser der byggverk, modeller, ikoniske konstruksjoner blir skapt ved hjelp av LEGO klossene. 

LEGOs serier spenner over en rekke temaer, figurer, eller med utgangspunkt i kjente filmunivers. City, Ninjago, Harry Potter, Friends, Technic, Hidden Side, DUPLO, Boost, Star Wars, Creator Expert, Classic, Jurrasivc World, Minecraft, Super Heroes, Disney Princess, Ideas, Toys Story, Speed Champions, Minifigures, Architecture, Creator og Overwatch.

Hos oss får du alltid lave priser og det største utvalget av LEGO. Kjøpt trygt, raskt og billig hos Norges største lekebutikk! Husk at vi også har PrisMatch på alt av LEGO.

Vår lavpris: 728,-
På lager
SKU
03212-30
   

Hyll Sith Lordens mørke herre med samlermodellen LEGO Star Wars 75304 Darth Vader Helmet. Fordyp deg i en kompleks byggeprosess, og gjenopplev klassiske scener fra Stars Wars, mens du gjenskaper hjelmens ikoniske form og onde detaljer i LEGO stil.

Designet for utstilling

Hjelmen til Darth Vader er kompakt og kommer med et stativ slik at den kan stilles ut. Informasjonsskiltet gjør modellen komplett, bruk den til å dekorere hjemmet eller kontoret. Og sjekk ut den byggbare LEGO Star Wars Scout Trooper Helmet 75305 som også kommer i mai 2021.

  • Dette byggesettet er en del av en serie byggbare LEGO Star Wars samle- og utstillingsmodeller for voksne.
  • Det ikoniske designet i Darth Vaders hjem er gjenskapt med LEGO klosser, og vekker minner fra klassiske scener i Star Wars-sagaen. 
  • Dette settet består av 834 deler som gir en kompleks og givende byggeopplevelse, og er den perfekte bursdagsgave eller overraskelse for Star Wars-fans eller den erfarne LEGO-byggeren.
  • Modellen er 20 cm høy, 15 cm bred og 14 cm dyp, og krever ikke mye plass når den skal stilles ut, men den vil garantert vekke oppmerksomhet. 
  • Vurderer du å kjøpe denne modellen til en Star Wars™ fan som ikke er vant til å bygge med LEGO® klosser? Ikke noe problem! Settet inkluderer nemlig enkle, trinnvise byggeinstruksjoner som gjør at alle kan mestre denne utfordrende modellen uten problemer.
  • LEGO® sett for voksne byr på en avslappende opplevelse for alle som trenger å lade batteriene.
  • LEGO® klosser er lette å sette sammen og ta fra hverandre – du trenger ikke å bruke Kraften! Klossene oppfyller de strengeste bransjestandardene, noe som sikrer at de er ensartede og lette å sette sammen.
  • LEGO® klosser og deler droppes, varmes opp, knuses, vris og analyseres for å sikre at LEGO Star Wars™ settet oppfyller de strengeste sikkerhetsstandarder på jorden - og i galakser langt, langt borte!

Detaljer:

  • Antall klosser: 834
  • Alder: fra 18 år

 

Produktdetaljer
Modell75304
EAN5702016914498
MerkeLEGO
gled deg over å bygge Darth Vader sin maske

Gleden med å bygge

Nyt pausen du får ved å bygge denne kreative masken!

Med autentiske detaljer skapt i kjent LEGO-stil

Vis den stolt frem

Autentiske detaljer er skapt i en kjent LEGO-stil.

Inkluder deler av den mørke siden på kontoret eller i stua

Skummel stil

Ta med litt av den mørke siden inn på kontoret eller i stua di!

Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.