Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering
Pris hos LEGO.com:
2 849,90

LEGO Star Wars 75308 R2-D2

De ikoniske byggeklossene fra LEGO danner utgangspunktet for byggesettene som er elsket av millioner av barn og voksne verden over. LEGO klossene lar deg bygge og sette sammen byggverk i et nesten uendelige antall kombinasjoner, eller bygge et av LEGOs mange byggesett ved hjelp av instruksjoner. Byggesettene fra LEGO passer til både barn og voksne, fra de helt minste barna som møte LEGO gjennom de store DUPLO-klosssene frem til byggesettene med flere tusen byggeklosser der byggverk, modeller, ikoniske konstruksjoner blir skapt ved hjelp av LEGO klossene. 

LEGOs serier spenner over en rekke temaer, figurer, eller med utgangspunkt i kjente filmunivers. City, Ninjago, Harry Potter, Friends, Technic, Hidden Side, DUPLO, Boost, Star Wars, Creator Expert, Classic, Jurrasivc World, Minecraft, Super Heroes, Disney Princess, Ideas, Toys Story, Speed Champions, Minifigures, Architecture, Creator og Overwatch.

Hos oss får du alltid lave priser og det største utvalget av LEGO. Kjøpt trygt, raskt og billig hos Norges største lekebutikk! Husk at vi også har PrisMatch på alt av LEGO.

Vår lavpris: 2 236,-
På lager
SKU
06212-3
   

Gjenopplev klassiske Star Wars™-øyeblikk mens du bygger denne eksepsjonelt detaljerte LEGO® figuren av R2-D2. Den spektakulære modellen kom i mai 2021 og er stappfull av autentiske detaljer, inkludert midtbenet som kan trekkes opp, hodet som kan snurre rundt, frontluker som kan åpnes og forlenges, et periskop som kan trekkes opp og dreies, og Luke Skywalkers lyssabel som ligger skjult i et rom i droidens hode.

Bygg og vis fram

Denne flotte byggemodellen inkluderer en byggbar utstillingssokkel med informasjonsskilt, LEGO figur av R2-D2 og en eksklusiv LEGO kloss som markerer 50-årsjubileet til Lucasfilm, og modellen passer perfekt som blikkfang både på kontoret og hjemme.

En spesiell gave

Settet er en del av en kvalitetsserie med LEGO Star Wars byggesett for voksne og er en flott gave til deg selv, Star Wars-fans og avanserte LEGO byggere.

 • Bygg og vis fram denne fantastisk detaljerte LEGO® klossemodellen fra mai 2021. Settet inkluderer R2-D2 (75308), en ikonisk figur fra Star Wars™-sagaen.
 • Modellen ar autentiske funksjoner som midtbenet som kan trekkes opp, hodet som kan snurre rundt, uttrekkbare frontluker, et justerbart periskop og en lyssabel som ligger skjult i et rom i droidens hode.
 • Inkluderer en byggbar utstillingssokkel med informasjonsskilt, LEGO® Star Wars™ LEGO figur av R2-D2 og en spesiell LEGO kloss som markerer 50-årsjubileet til Lucasfilm.
 • Dette kvalitetssettet er en del av en serie med LEGO® Star Wars™ bygge- og utstillingsmodeller for voksne.
 • Settet består av 2315 deler og byr på en utfordrende og engasjerende byggeopplevelse. Det er flott som bursdags-, høytids- og overraskelsesgave til alle Star Wars™-tilhengere og LEGO® Star Wars entusiaster.
 • Den klossebygde R2-D2 samlermodellen er 31 cm høy, 20 cm bred og 15 cm dyp og er et imponerende blikkfang enten du plasserer den hjemme eller på jobben.
 • Ønsker du å kjøpe dette settet til en som samler på Star Wars™-memorabilia, men som ikke er vant til LEGO® bygging? Null problem. Settet inkluderer brukervennlige instruksjoner so jør det lett å gyve løs på den komplekse oppgaven med selvtillit.
 • LEGO® Star Wars™ samlersett for voksne er utviklet for hobbybyggere som liker å bygge avanserte, gøyale modeller for å slappe av og bruke kreativiteten sin.
 • LEGO® komponenter oppfyller strenge bransjestandarder. Det sikrer at de alltid er kompatible, lette å sette sammen og festes godt til hverandre.
 • For å sikre at LEGO® klosser og deler oppfyller strenge, globale sikkerhetsstandarder testes de på så å si alle tenkelige måter.

Detaljer:

 • Antall klosser: 2314
 • Alder: fra 18 år
Produktdetaljer
Modell75308
EAN5702016914191
MerkeLEGO
Mimre klassiske Star Wars-øyeblikk mens du bygger den favorit-droide Mimre klassiske Star Wars-øyeblikk mens du bygger den favorit-droide

Mimre mens du bygger

Gjenopplev klassiske øyeblikk med din favoritt-droide

Med autentiske detaljer kjent fra sagaen Med autentiske detaljer kjent fra sagaen

Nyt detaljene

Flere autentiske funksjoner kjent fra Star Wars-sagen

Med spesiell LEGO-brikke fra Lukasfilms 50-årsjubileum Med spesiell LEGO-brikke fra Lukasfilms 50-årsjubileum

Samleobjekt

Inkludert en spesiell LEGO-brikke fra Lukasfilms 50-årsjubileum

Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.