Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

LEGO Storage matboks med håndtak - stor LEGO kloss med 4 knotter - medium lavender

De ikoniske byggeklossene fra LEGO danner utgangspunktet for byggesettene som er elsket av millioner av barn og voksne verden over. LEGO klossene lar deg bygge og sette sammen byggverk i et nesten uendelige antall kombinasjoner, eller bygge et av LEGOs mange byggesett ved hjelp av instruksjoner. Byggesettene fra LEGO passer til både barn og voksne, fra de helt minste barna som møte LEGO gjennom de store DUPLO-klosssene frem til byggesettene med flere tusen byggeklosser der byggverk, modeller, ikoniske konstruksjoner blir skapt ved hjelp av LEGO klossene. 

LEGOs serier spenner over en rekke temaer, figurer, eller med utgangspunkt i kjente filmunivers. City, Ninjago, Harry Potter, Friends, Technic, Hidden Side, DUPLO, Boost, Star Wars, Creator Expert, Classic, Jurrasivc World, Minecraft, Super Heroes, Disney Princess, Ideas, Toys Story, Speed Champions, Minifigures, Architecture, Creator og Overwatch.

Hos oss får du alltid lave priser og det største utvalget av LEGO. Kjøpt trygt, raskt og billig hos Norges største lekebutikk! Husk at vi også har PrisMatch på alt av LEGO.

Vår lavpris: 167,-
På lager
SKU
04216-39
   

Denne kvadratiske matboksen kommer i klassisk LEGO®-kloss design med mykt håndtak i silikon for praktisk transport. Boksens lokk åpnes enkelt, og lukkes med et lite feste som holder den igjen. Det gjør denne boksen perfekt selv for små LEGO-fans som vil ta med seg LEGO-gleden på piknik, til skolen eller hvor som helst.

Bruk som matboks, eller ta med utvalgte lego-klosser og figurer på tur. Oppbevaringsboksen er trygg til å oppbevare maten din, og kan trygt rengjøres i oppvaskmaskin.

Inneholder:

  • 1 LEGO Storage boks med håndtak - medium lavender

Detaljer:

  • Mål: 165,5 x 165 x 117 mm (LxBxH)
  • Materiale: polypropylene (PP), silikon
  • BPA- og Ftalatfri
  • Ingen PVC er brukt
  • Kan vaskes i oppvaskmaskin

Tilfredstiller alle relevante sikkerhetsforskrifter for oppbevaring av mat

Produktdetaljer
Modell40240004
EAN5711938030483
MerkeLEGO
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.