Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

LEGO Storage Iconic matboks og drikkeflaske

De ikoniske byggeklossene fra LEGO danner utgangspunktet for byggesettene som er elsket av millioner av barn og voksne verden over. LEGO klossene lar deg bygge og sette sammen byggverk i et nesten uendelige antall kombinasjoner, eller bygge et av LEGOs mange byggesett ved hjelp av instruksjoner. Byggesettene fra LEGO passer til både barn og voksne, fra de helt minste barna som møte LEGO gjennom de store DUPLO-klosssene frem til byggesettene med flere tusen byggeklosser der byggverk, modeller, ikoniske konstruksjoner blir skapt ved hjelp av LEGO klossene. 

LEGOs serier spenner over en rekke temaer, figurer, eller med utgangspunkt i kjente filmunivers. City, Ninjago, Harry Potter, Friends, Technic, Hidden Side, DUPLO, Boost, Star Wars, Creator Expert, Classic, Jurrasivc World, Minecraft, Super Heroes, Disney Princess, Ideas, Toys Story, Speed Champions, Minifigures, Architecture, Creator og Overwatch.

Hos oss får du alltid lave priser og det største utvalget av LEGO. Kjøpt trygt, raskt og billig hos Norges største lekebutikk! Husk at vi også har PrisMatch på alt av LEGO.

Vår lavpris: 137,-
På lager
SKU
03202-87
   

LEGO Iconic matboks og drikkeflaske gjør at barna dine blir hydrert i skoletiden, og maten holdes trygt oppbevart i ekte LEGO minifigur-stil. Du trenger ikke spørre - dine LEGO fans kommer til å elske dette settet med matboks og drikkeflaske. Med et lokk som enkelt åpnes og lukkes, er denne drikkeflasken både funksjonell og morsom. Lokket på matboksen er enkelt å ta av og på, og festes med klipser slik at den ikke åpner seg i sekken eller på tur.

Kan vaskes i oppvaskmaskin

Inneholder:

  • Matboks
  • Drikkeflaske

Detaljer:

  • Materiale: Polypropylene (PP), Polyethylene (PE)
  • BPA- og Ftalat-fri
  • Volume drikkeflaske: 375 ml
  • Mål matboks: 20 x 6,7 x 19,2 cm

Oppfyller alle relevante krav til mattrygghet og oppbevaring av mat.

Produktdetaljer
Modell40580001
EAN5711938030469
MerkeLEGO
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.