Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

LEGO Super Heroes 76155 Marvel The Eternals i Arishems skygge

De ikoniske byggeklossene fra LEGO danner utgangspunktet for byggesettene som er elsket av millioner av barn og voksne verden over. LEGO klossene lar deg bygge og sette sammen byggverk i et nesten uendelige antall kombinasjoner, eller bygge et av LEGOs mange byggesett ved hjelp av instruksjoner. Byggesettene fra LEGO passer til både barn og voksne, fra de helt minste barna som møte LEGO gjennom de store DUPLO-klosssene frem til byggesettene med flere tusen byggeklosser der byggverk, modeller, ikoniske konstruksjoner blir skapt ved hjelp av LEGO klossene. 

LEGOs serier spenner over en rekke temaer, figurer, eller med utgangspunkt i kjente filmunivers. City, Ninjago, Harry Potter, Friends, Technic, Hidden Side, DUPLO, Boost, Star Wars, Creator Expert, Classic, Jurrasivc World, Minecraft, Super Heroes, Disney Princess, Ideas, Toys Story, Speed Champions, Minifigures, Architecture, Creator og Overwatch.

Hos oss får du alltid lave priser og det største utvalget av LEGO. Kjøpt trygt, raskt og billig hos Norges største lekebutikk! Husk at vi også har PrisMatch på alt av LEGO.

Vår lavpris: 394,-
På lager
SKU
09212-11
   

Alle de gøyale elementene fra Marvel Studios-filmen The Eternals samlet i ett superkult LEGO® lekesett. I settet I Arishems skygge (76155) møtes fire The Eternals-figurer, en Deviant-figur og en The Celestials-skapning til heftig superhelt-oppgjør.

Gjenskap action og spenning fra Marvel-filmen

Barn kan kjempe med fire The Eternals-superhelter mot en Deviant-flaggermus. The Eternals har superkule superkrefter: Ajak er den eneste som kan kommunisere med de allmektige, overjordiske skapningene, The Celestials, Sersi kan forvandle materie til hva som helst, Ikaris har overmenneskelig styrke og Kingo kan skyte energi. Settet inneholder også en bevegelig The Celestials-figur som kan holde en The Eternals-minifigur i hånden. Og om du ser etter en gave til en som liker minifigurer, er dette flotte LEGO lekesettet det eneste som inneholder minifigurene av Ajak og Kingo!

Lekesett basert på Marvel Studios-filmen The Eternals

LEGO byggelekene med Marvel Studios The Eternals som tema er unike lekesett fulle av kule figurer som inspirerer barn til fantasifull lek og åpner opp for grenseløs rollespillmoro.

 • LEGO® Marvel The Eternals I Arishems skygge (76155) gir unge superhelter muligheten til å oppleve den actionfylte spenningen fra Marvel-filmen mens de hjelper fire The Eternals-superhelter med å beseire en ond Deviant.
 • Inkluderer fire Eternals superhelt-minifigurer – Ikaris, Sersi og eksklusive Ajak og Kingo – en figur av en Deviant, en bevegelig The Celestials-skapning med bryst som kan lyse, to dolker, et sverd, to miniskytere og en klinge.
 • Barn må bruke alle sine superkrefter når de skal forsvare de fire The Eternals-superheltene mot en Deviant. Alt kan skje med en allmektig The Celestials-skapning som er stor nok til å holde en The Eternals i hånden!
 • På utkikk etter en kul bursdags- eller høytidsgave til barn fra sju år og oppover? Dette LEGO® Marvel lekesettet med samlerminifigurer, store og bevegelige skapninger og actionelementer faller garantert i smak hos unge superhelter.
 • The Celestials-figuren er over 30 cm høy, og med LEGO® Marvel The Eternals I Arishems skygge lekesettet får barn superheltaction og et sett som også er perfekt som utstillingsmodell på barnerommet.
 • Batterier til lysklossen følger med, slik at små superhelter kan komme i gang med den fantasidrevne rollespill-leken rett fra esken.
 • Enkle instruksjoner gir barn en gøyal byggeprosess, slik at de raskt kan begynne å leke med The Eternals-superhelt-lekesettet.
 • Barn kan kombinere dette settet med andre LEGO® Marvel The Eternals byggesett for å få enda flere lekemuligheter.
 • LEGO® byggesett oppfyller strenge bransjestandarder. De er ensartede, kompatible og lette å sette sammen og ta fra hverandre igjen. Slik har det vært helt siden 1958.
 • LEGO® klosser og deler slippes i gulvet, varmes opp, knuses, vris og analyseres for å sikre at ditt barns byggesett oppfyller strenge sikkerhets- og kvalitetsstandarder.

Detaljer:

 • Antall klosser: 493
 • Alder: fra 7 år
Produktdetaljer
Modell76155
EAN5702016619409
MerkeLEGO
Stor Celestial figur med gripehender Stor Celestial figur med gripehender

Stor figur med gripehender

Den store Celesials sine hender kan bære en Eternal minifigur

Kul lysbrikke som lyser opp Celestial-figuren og fantasien Kul lysbrikke som lyser opp Celestial-figuren og fantasien

Kul lysbrikke effekt

Celestial-figuren lyser opp - og lyser opp fantasien

Bli med 4 Eternals-minifigurer i kampen mot en Deviant flaggermus Bli med 4 Eternals-minifigurer i kampen mot en Deviant flaggermus

Ondskap vs. godhet rollelek

Barn kan bli med kreftene til 4 Eternals for å overvinne en Deviant flaggermus

Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.