Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar
Pris hos LEGO.com:
119,90

LEGO Super Heroes 76212 Marvel Laboratoriet til Shuri

De ikoniske byggeklossene fra LEGO danner utgangspunktet for byggesettene som er elsket av millioner av barn og voksne verden over. LEGO klossene lar deg bygge og sette sammen byggverk i et nesten uendelige antall kombinasjoner, eller bygge et av LEGOs mange byggesett ved hjelp av instruksjoner. Byggesettene fra LEGO passer til både barn og voksne, fra de helt minste barna som møte LEGO gjennom de store DUPLO-klosssene frem til byggesettene med flere tusen byggeklosser der byggverk, modeller, ikoniske konstruksjoner blir skapt ved hjelp av LEGO klossene. 

LEGOs serier spenner over en rekke temaer, figurer, eller med utgangspunkt i kjente filmunivers. City, Ninjago, Harry Potter, Friends, Technic, Hidden Side, DUPLO, Boost, Star Wars, Creator Expert, Classic, Jurrasivc World, Minecraft, Super Heroes, Disney Princess, Ideas, Toys Story, Speed Champions, Minifigures, Architecture, Creator og Overwatch.

Hos oss får du alltid lave priser og det største utvalget av LEGO. Kjøpt trygt, raskt og billig hos Norges største lekebutikk! Husk at vi også har PrisMatch på alt av LEGO.

Vår lavpris: 117,-
På lager
SKU
09227-11
   

Neste generasjon med superhelter fra fire år og oppover kan styrke byggeferdighetene sine, bli med på gøyale aktiviteter og utforske utallige lekemuligheter med LEGO® Marvel Laboratoriet til Shuri (76212).

Den beste starten

På laboratoriet til Shuri er det mye å oppleve for unge byggere. Shuri må teste ut krafthanskene sine mens Black Panther flyr omkring på svevebrettet sitt (klarer han å unngå våpenstativet?). Etterpå kan de trene på å treffe blinken med skiveskyteren. Esken inneholder poser, og hver pose inneholder klosser til en lettbygd, komplett modell og figur som får leken raskt i gang! Esken inneholder også en startkloss som gir barn en delvis ferdigbygget lab som utgangspunkt for byggingen. En fargerik, bildebasert byggeveiledning gir en intuitiv byggeprosess.

Moro for familier

LEGO settene for barn fra fire år og oppover er laget for at voksne skal kunne delta i bygging og lek sammen med barn. De passer like godt for barn som er svorne LEGO fans, som for nybegynnere.

  • Laget for barn fra fire år – LEGO® Marvel Laboratoriet til Shuri (76212) byr på gøyale aktiviteter og muligheter for fantasifull lek med Black Panther og Shuri.
  • Superheltfigurer – inkluderer minifigurer av Shuri og Black Panther, en skiveskyter, tilbehør og en startkloss som gjør at byggingen går raskere og leken raskt kan komme i gang.
  • Leken læring – barn styrker byggeferdighetene sine mens de deltar i gøyal aktiviteter og utforsker utallige lekemuligheter.
  • Gave som passer til små superhelter – dette gøyale byggesettet passer for barn fra fire år og er laget for å styrke barns utvikling og kreative selvtillit.
  • Kompakt format – lekesettet er 7 cm høyt, 9 cm bredt og 6 cm dypt.
  • Styrk små barns fantasi – LEGO® 4+ sett gir barn et helt univers av filmfavoritter, TV-figurer og hverdagshelter.
  • Kvalitetsgaranti – LEGO® komponenter oppfyller strenge bransjekrav. Det gjør at de er ensartede, kompatible og lette å sette sammen og ta fra hverandre hver gang.
  • Sikkerhetsgaranti – LEGO® komponenter slippes i gulvet, varmes opp, knuses, vris og analyseres for å sjekke at de oppfyller strenge, globale sikkerhetsstandarder.

Detaljer:

  • Antall klosser: 58
  • Alder: fra 4 år
Produktdetaljer
Modell76212
EAN5702017154268
MerkeLEGO
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.