Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

LEGO Super Mario 71377 Ekstrabanen Kong Boo og den hjemsøkte hagen

De ikoniske byggeklossene fra LEGO danner utgangspunktet for byggesettene som er elsket av millioner av barn og voksne verden over. LEGO klossene lar deg bygge og sette sammen byggverk i et nesten uendelige antall kombinasjoner, eller bygge et av LEGOs mange byggesett ved hjelp av instruksjoner. Byggesettene fra LEGO passer til både barn og voksne, fra de helt minste barna som møte LEGO gjennom de store DUPLO-klosssene frem til byggesettene med flere tusen byggeklosser der byggverk, modeller, ikoniske konstruksjoner blir skapt ved hjelp av LEGO klossene. 

LEGOs serier spenner over en rekke temaer, figurer, eller med utgangspunkt i kjente filmunivers. City, Ninjago, Harry Potter, Friends, Technic, Hidden Side, DUPLO, Boost, Star Wars, Creator Expert, Classic, Jurrasivc World, Minecraft, Super Heroes, Disney Princess, Ideas, Toys Story, Speed Champions, Minifigures, Architecture, Creator og Overwatch.

Hos oss får du alltid lave priser og det største utvalget av LEGO. Kjøpt trygt, raskt og billig hos Norges største lekebutikk! Husk at vi også har PrisMatch på alt av LEGO.

Vår lavpris: 638,-
På lager
SKU
06202-190
   

Utvid LEGO® Super Mario™ startbanen din med den skumle ekstrabanen Kong Boo og den hjemsøkte hagen! Beseir Goomba-vokterne ved porten. Gå inn i den hjemsøkte hagen, tramp på edderkoppnettet og velt treet for å samle mynter. Fortsett å hoppe på Swoop-flaggermus til Kong Boo faller overende, og du får tak i superstjernen han voktet. Bruk superstjernens kraft til å beseire kongen!

LEGO® Super Mario™ fans kommer garantert til å like de skumle utfordringene i Ekstrabanen Kong Boo og den hjemsøkte hagen (71377). Denne samlerleken er en gøyal gave til barn som allerede har LEGO Super Mario startbanen (71360), og inneholder Kong Boo, to Goomba-voktere og fire Swoop-figurer som sikrer et actionfylt gameplay. (Super Mario-figuren følger ikke med, den finnes kun i LEGO Super Mario 71360 Eventyr med Mario - startsett). For å komme fram til den skjulte superstjernen må spillere trampe på Goomba-voktere og et edderkoppnett, vippe et tre og deretter trampe på de snurrende Swoop-figurene for å velte Kong Boo overende. Spennende app Gjør byggesettet enda morsommere med intuitive Instructions PLUS i LEGO Super Mario gratisappen. Instructions PLUS inneholder digitale visningsverktøy og forslag til alternative måter å bygge og leke på, og appen er en trygg plattform, hvor fans kan utveksle ideer med hverandre. Grenseløst gameplay LEGO Super Mario lekesett passer like bra til gøyale konkurranser med venner som til alenespilling, og gir barn muligheten til å leke med en kjent og kjær videospillfavoritt i virkeligheten. Med startbanen, ekstrabanesettene og Power-Up-pakkene lærer barn å løse problemer på kreative måter.

 • Fans kan lage skrekkelig morsomme, trampende og spinnende utfordringer som de kan bruke sammen med LEGO® Super Mario™ startbanen med det actionfylte settet Ekstrabanen Kong Boo og den hjemsøkte hagen (71377).
 • Dette LEGO® Super Mario™ lekesettet inneholder to Goomba -voktere, fire Swoop-figurer og en Kong Boo som gir et actionfylt gameplay, hvor spillere leder LEGO® Mario™ (figuren følger ikke med – den er inkludert i startbanesettet) gjennom den klossebygde, hjemsøkte hagen.
 • Når spillerne har beseiret Goomba-figurene, trampet på et edderkoppnett og vippet overende et tre for å samle digitale mynter, må de få LEGO® Mario™ (figuren følger ikke med) til å hoppe på de spinnende Swoop-figurene til Kong Boo faller overende og superstjernen avdekkes.
 • Denne LEGO® leken består av 431 deler og er en super bursdags- eller feriegave for barn fra åtte år og oppover. De kan skape sin egne, unike nivåer og bruke dem sammen med startbanen På eventyr med Mario (71360).
 • I sin opprinnelige form er dette modulære settet over 17,5 cm høyt, 42,5 cm bredt og 27,5 cm dypt. Det kan omorganiseres og kombineres med startbanen og andre ekstrabanesett på mange ulike måter.
 • Denne kreative byggeleken krever ikke batterier – få ekstra fart på gameplayet ved å kombinere det med startbanen.
 • LEGO® Super Mario™ gratisappen har tøffe visningsverktøy som gjør byggingen morsommere og gir barn en trygg plattform, hvor de kan dele kreative ideer. Du finner en liste over kompatible Android- og iOS-enheter her: LEGO.com/devicecheck.
 • Med de byggbare LEGO® Super Mario™ byggelekene kan barn leke med hele familiens videospillfavoritt i virkeligheten. De byr på ubegrensede måter å utvide, bygge om og lage nye utfordringer på, enten for spilling i grupper eller alene.
 • Siden 1958 har LEGO® byggeklosser oppfylt bransjens strengeste standarder. De er lette å sette sammen og ta fra hverandre, og derfor trenger du ingen superstjernekrefter for å bygge og bygge om!
 • LEGO® klosser og deler testes på nesten alle mulige slags måter, og derfor kan du være trygg på at alle LEGO lekebyggesettet oppfyller de strengeste sikkerhets- og kvalitetsstandarder.

Detaljer:

 • Antall klosser: 431
 • Alder: fra 8 år
Produktdetaljer
Modell71377
EAN5702016687200
MerkeLEGO
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.