Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

LEGO Super Mario 71384 Power-Up-pakken Pingvin-Mario

De ikoniske byggeklossene fra LEGO danner utgangspunktet for byggesettene som er elsket av millioner av barn og voksne verden over. LEGO klossene lar deg bygge og sette sammen byggverk i et nesten uendelige antall kombinasjoner, eller bygge et av LEGOs mange byggesett ved hjelp av instruksjoner. Byggesettene fra LEGO passer til både barn og voksne, fra de helt minste barna som møte LEGO gjennom de store DUPLO-klosssene frem til byggesettene med flere tusen byggeklosser der byggverk, modeller, ikoniske konstruksjoner blir skapt ved hjelp av LEGO klossene. 

LEGOs serier spenner over en rekke temaer, figurer, eller med utgangspunkt i kjente filmunivers. City, Ninjago, Harry Potter, Friends, Technic, Hidden Side, DUPLO, Boost, Star Wars, Creator Expert, Classic, Jurrasivc World, Minecraft, Super Heroes, Disney Princess, Ideas, Toys Story, Speed Champions, Minifigures, Architecture, Creator og Overwatch.

Hos oss får du alltid lave priser og det største utvalget av LEGO. Kjøpt trygt, raskt og billig hos Norges største lekebutikk! Husk at vi også har PrisMatch på alt av LEGO.

Vår lavpris: 97,-
Utsolgt
SKU
12202-35

Få enda mer LEGO® Super Mario™ moro med Power-Up-pakken Pingvin-Mario 71384! Ta pingvindrakten på LEGO® Mario™ figuren (følger ikke med), og se hvordan han reagerer på de spennende nivåene du har bygget. Når LEGO Mario har på drakten, får du ekstra mynter hvis du lar ham skli bortover på magen!

Med Power-Up-pakken Pingvin-Mario (71384) kan LEGO® Super Mario™ fans utvide spillopplevelsen sin med komisk action. Pakken inneholder en interaktiv drakt til LEGO® Mario™ (figuren følger ikke med), som gir spilleren muligheten til å tjene ekstra mynter ved å la Mario skli bortover på magen som en pingvin. Settet er perfekt for trendsettende barn som allerede har startbanen På eventyr med Mario (71360) som inkluderer LEGO Mario figuren. Bygg og lek Byggeinstruksjoner følger med i LEGO esken og i LEGO Super Mario gratisappen. Appen er et trygt forum med inspirerende ideer til kreativ bygging og lek og er et sted hvor barn kan utveksle ideer. Fysisk Super Mario-action Med LEGO Super Mario samlerlekesettene kan barn spille med en fysisk versjon av den ikoniske Nintendo®-figuren. Med startbanesettet, ekstrabanesett og Power-Up-pakker kan fans bygge sine egne utfordrende nivåer og spille alene eller utfordre venner og familie til konkurranse.

 • Med en interaktiv drakt til LEGO® Mario™ figuren (figuren følger ikke med) utvider Power-Up-pakken Pingvin-Mario (71384) opplevelsen til LEGO® Super Mario™ fans med gøyal pingvinlek.
 • Denne klossebygde drakten passer på LEGO® Mario™ figuren i lekesettet Startbanen På eventyr med Mario (71360).
 • Når LEGO® Mario™ har på seg denne drakten, kan spillerne samle ekstra mynter ved å få ham til å skli bortover på magen som en ekte pingvin.
 • Kreative barn fra seks år og oppover kan tilpasse LEGO® Super Mario™ startbanen og ekstrabanesettene med denne samlerbyggeleken som passer perfekt som bursdags- eller høytidsgave.
 • Det finnes flere LEGO® Mario™ oppgraderinger som kan brukes med startsettet og ekstrabanesettene, inkludert Power-Up-pakken Tanooki Mario (71385).
 • Pakken inkluderer illustrerte instruksjoner som gjør at barn kan bygge uten hjelp fra andre.
 • LEGO® Super Mario™ gratisappen inneholder også byggeinstruksjoner, inspirasjon til forskjellige måter å bygge og leke på samt mye mer. Du finner en liste over kompatible Android- og iOS-enheter på LEGO.com/devicecheck.
 • Populære LEGO® Super Mario™ lekebyggesett som lar barn leke med en ikonisk videospillfigur i virkeligheten. De kan utvide og bygge om for å lage unike utfordringer de kan spille alene eller sammen med andre.
 • LEGO® byggeklosser oppfyller strenge bransjestandarder som sikrer at de alltid er lette å sette sammen og ta fra hverandre og gir solide modeller.
 • LEGO® komponenter slippes i bakken, knuses, vris, varmes opp og analyseres for å sikre at de oppfyller strenge, globale sikkerhetsstandarder.

Detaljer:

 • Antall klosser: 18
 • Alder: fra 6 år
Produktdetaljer
Modell71384
EAN5702016913279
MerkeLEGO
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.