Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering
Pris hos LEGO.com:
3 199,90

LEGO Super Mario 71374 Nintendo Entertainment System

De ikoniske byggeklossene fra LEGO danner utgangspunktet for byggesettene som er elsket av millioner av barn og voksne verden over. LEGO klossene lar deg bygge og sette sammen byggverk i et nesten uendelige antall kombinasjoner, eller bygge et av LEGOs mange byggesett ved hjelp av instruksjoner. Byggesettene fra LEGO passer til både barn og voksne, fra de helt minste barna som møte LEGO gjennom de store DUPLO-klosssene frem til byggesettene med flere tusen byggeklosser der byggverk, modeller, ikoniske konstruksjoner blir skapt ved hjelp av LEGO klossene. 

LEGOs serier spenner over en rekke temaer, figurer, eller med utgangspunkt i kjente filmunivers. City, Ninjago, Harry Potter, Friends, Technic, Hidden Side, DUPLO, Boost, Star Wars, Creator Expert, Classic, Jurrasivc World, Minecraft, Super Heroes, Disney Princess, Ideas, Toys Story, Speed Champions, Minifigures, Architecture, Creator og Overwatch.

Hos oss får du alltid lave priser og det største utvalget av LEGO. Kjøpt trygt, raskt og billig hos Norges største lekebutikk! Husk at vi også har PrisMatch på alt av LEGO.

Vår lavpris: 2 675,-
På lager
SKU
09202-122
   

Klossebygget Nintendo Entertainment System med realistiske detaljer og over 2500 LEGO byggeklosser. LEGO Super Mario 71374 Nintendo Entertainment System perfekt til alle Mario-fans!

Liker du videospill? Spilte du Super Mario Bros.™ da det var populært? Eller liker du rett og slett å drive med praktiske og kreative prosjekter på fritiden? Da er det nostalgiske modellsettet LEGO® Nintendo Entertainment System™ (71374) perfekt for deg.

Autentisk og interaktiv

Den klossebygde NES-konsollen er stappfull av realistiske detaljer, inkludert et spor til Game Pak med låsefunksjon og en kontroller med ledning og plugg. Konsollen inkluderer en byggbar retromodell av en TV med en flat, 8-biters Mario figur på den rullende skjermen, samt en funksjonskloss som kan skannes med LEGO® Mario™ (figuren følger ikke med. Figuren er inkludert i LEGO® Super Mario™ startbanesettet 71360), slik at han reagerer på fiender, hindringer og Power-Up-pakker på skjermen, akkurat som i Super Mario Bros.-spillet.

Kreativ moro

Dette unike settet er en del av en inspirerende samling med LEGO byggesett for voksne, som egner seg perfekt som gave til deg selv eller byggeglade venner med sans for hobbyprosjekter. Settene er og å flotte som utstillingsmodeller. Vekk nostalgiske minner til live med den fantastisk detaljerte byggemodellen LEGO® brick Nintendo Entertainment System™ (71374) med interaktiv åttitalls-TV som viser det klassiske Super Mario Bros.™-spillet.

 • TV-en har en manuell rulleskjerm, og om du skanner funksjonsklossen ved å plassere LEGO® Mario™ (figuren følger ikke med) i sporet på toppen, vil han reagere på fiender, hindringer og Power-Up-pakker på skjermen.
 • NES-konsollens detaljer er gjenskapt ved hjelp av LEGO® elementer og inkluderer en kontroller og et spor til en byggbar Game Pak med realistisk låsefunksjon som garantert vil falle i smak hos fans av Super Mario Bros.™.
 • Enten du er gammel NES-spiller, digger alt som smaker av retro, eller er på utkikk etter et engasjerende, gøyalt og kreativt hobbyprosjekt, er dette byggesettet med 2646 deler perfekt for deg.
 • Den byggbare TV-en er over 22,5 cm høy, 23,5 cm bred og 16 cm dyp.
 • Sammen med NES-konsollen utgjør den en fin utstillingsmodell til kontoret eller hjemme. Den er også flott som LEGO® gave til alle gamer-venner.
 • Lekesettet krever ikke batterier – kombiner settet med LEGO® Mario™ figuren i LEGO® Super Mario™ Startbanen På eventyr med Mario (71360) for å aktivere TV-ens interaktive funksjoner.
 • Brukervennlige instruksjoner gjør byggeprosessen enkel, selv for LEGO® nybegynnere. Settet inkluderer også et illustrert hefte med informasjon om hvordan Nintendo Entertainment System™ og de klassiske NES-spillene ble laget.
 • Dette byggesettet for voksne har stor samlerappell og er en del av en serie med inspirerende LEGO® modellsett utviklet for alle som er glad i hobbyprosjekter, og som er på utkikk etter et engasjerende prosjekt.
 • LEGO® byggeklosser oppfyller bransjens strengeste standarder. De er ensartede, kompatible og lette å sette sammen og ta fra hverandre igjen – og slik har det vært helt siden 1958.
 • LEGO® klosser og deler droppes, knuses, vris, varmes opp og analyseres grundig for å sikre at dette unike LEGO byggesettet oppfyll er de strengeste sikkerhets- og kvalitetsstandarder.

Detaljer:

 • Antall klosser: 2646
 • Alder: fra 18 år
Produktdetaljer
Modell71374
EAN5702016618532
MerkeLEGO
LEGO Super Mario 71374 Nintendo Entertainment System med interaktiv byggbar TV

Interaktiv, byggbar TV

Snurr på hendelen for å bevege på skjermen.

LEGO Super Mario 71374 Nintendo Entertainment System med realistsiske detaljer

Realistisk NES konsoll

Åpne, putt inn spillet og kjenn på låsefunksjonen.

LEGO Super Mario 71374 Nintendo Entertainment System med klossebygget kontroll

Kontroll bygget av brikker

Kommer selvfølgelig med med kabel og plugg for å kople den til på ekte vis.

LEGO Super Mario 71374 NES byggesett

Skift kanaler med knotten

Se for deg at du endrer kanaler på den gamle måten!

LEGO Super Mario 71374 Nintendo Entertainment System i kombinasjon med LEGO Mario figur

LEGO Mario på toppen

Har du en LEGO Mario figur kan denne reagere med TVen. (figuren er ikke inkludert)

LEGO Super Mario 71374 Nintendo Entertainment System - enkel byggeglede for alle Mario-fans

Enkel å bygge

Instruksjonene er enkle å følge, og settet er morsomt å bygge.

LEGO Nintendo Entertainment System
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.