Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering
Pris hos LEGO.com:
3 199,90

LEGO Super Mario 71411 Mektige Bowser

De ikoniske byggeklossene fra LEGO danner utgangspunktet for byggesettene som er elsket av millioner av barn og voksne verden over. LEGO klossene lar deg bygge og sette sammen byggverk i et nesten uendelige antall kombinasjoner, eller bygge et av LEGOs mange byggesett ved hjelp av instruksjoner. Byggesettene fra LEGO passer til både barn og voksne, fra de helt minste barna som møte LEGO gjennom de store DUPLO-klosssene frem til byggesettene med flere tusen byggeklosser der byggverk, modeller, ikoniske konstruksjoner blir skapt ved hjelp av LEGO klossene. 

LEGOs serier spenner over en rekke temaer, figurer, eller med utgangspunkt i kjente filmunivers. City, Ninjago, Harry Potter, Friends, Technic, Hidden Side, DUPLO, Boost, Star Wars, Creator Expert, Classic, Jurrasivc World, Minecraft, Super Heroes, Disney Princess, Ideas, Toys Story, Speed Champions, Minifigures, Architecture, Creator og Overwatch.

Hos oss får du alltid lave priser og det største utvalget av LEGO. Kjøpt trygt, raskt og billig hos Norges største lekebutikk! Husk at vi også har PrisMatch på alt av LEGO.

Vår lavpris: 2 378,-
På lager
SKU
09227-14
   

Utforsk kongen av Koopas mens du bygger, leker med og stiller ut LEGO® Super Mario™ Mektige Bowser™ (71411). Den byggbare figuren inkluderer nye LEGO elementer fra oktober 2022 som gjenskaper Bowsers pigger, og den har mange funksjoner, inkludert en ildkuleskyter og en knapp som styrer Bowsers hode- og halsbevegelser. Til og med armene og fingrene hans beveger seg!

Interaktiv lek

Vis fram Mektige Bowser på den klossebygde stridsplattformen. Plattformen har to tårn han kan velte, en skjult POW-blokk og en handlingstagg. Kombiner Mektige Bowser og plattformen med en LEGO Super Mario startbane (71360, 71387 eller 71403 – selges separat) for å kjempe med LEGO® Mario™, LEGO® Luigi™ eller LEGO® Peach™. Settet inneholder trinnvise instruksjoner for hele byggeprosessen. Det er en flott gave til alle Super Mario™-fans og gøyal underholdning for hele familien.

Velkommen til sonen

Utforsk også de andre settene i serien LEGO Sett for voksne. Du finner garantert et inspirerende byggeprosjekt uansett hva du er interessert i.

 • Byggbar modell av Bowser for lek og utstilling – hyll den ultimate Super Mario™-boss med denne detaljerte, klossebygde LEGO® figuren av Mektige Bowser™ (71411) som passer til både lek og utstilling.
 • Flere positurer – styr Bowsers hode- og halsbevegelser med en knapp under skallet hans, åpne og lukk munnen hans, beveg armene, hendene, bena og halen og aktiver ildkulekasteren.
 • Stridsplattform med POW-blokk og to tårn – plattformen har en skjult POW-blokk som gir forbedret spill med startbaner (selges separat), og to tårn som er designet for å bli veltet av Bowser.
 • Utstillingsmodellen Mektige Bowser™ – denne LEGO® Super Mario™ figurmodellen, inkludert utstillingssokkel, er 32 cm høy, 41 cm bred og 28 cm dyp.
 • Interaktiv lek – tramp på stridsplattformens handlingstagg med LEGO® Mario™, LEGO® Luigi™ eller LEGO® Peach™ (figurene følger ikke med) for å slåss mot Mektige Bowser™.
 • Gaveidé til fans – dette LEGO® byggesettet består av 2807 deler og er gøyal som bursdags-, jule eller overraskelsesgave til Super Mario™-fans.
 • Trinnvise instruksjoner – enkle, illustrerte instruksjoner gjør at selv LEGO® Super Mario™ fans som ikke har bygd LEGO® sett før, kan gå løs på dette komplekse prosjektet og være trygg på å lykkes.
 • LEGO® Super Mario™ samlersett – byggesettet er en del av en serie med inspirerende LEGO sett for voksne, som liker å engasjere seg i konsentrasjonskrevende, gøyale og kreative aktiviteter.
 • Kvalitetsgaranti – LEGO® komponenter oppfyller strenge bransjestandarder for kvalitet. Det gjør at de er lette å sette sammen til solide modeller.
 • Med sikkerheten i høysetet – LEGO® byggeklosser og byggedeler testes på så å si alle tenkelige måter for å kontrollere at de oppfyller strenge, globale sikkerhetsstandarder.

Detaljer:

 • Antall klosser: 2807
 • Alder: fra 18 år
Produktdetaljer
Modell71411
EAN5702017155319
MerkeLEGO
Lego Super Mario 710411 Bowser-figur med bevegelser Lego Super Mario 710411 Bowser-figur med bevegelser

Hodebevegelser

Press knappen under skjellet for å bevege hode.

Lego 71411 SUper Mario Bowers figur med munn som åpner og lukker Lego 71411 SUper Mario Bowers figur med munn som åpner og lukker

Bitende munn

Åpne og lukke den mektige Bowsers munn.

Lego Super Mario Bowser 71411 byggesett med figur med bevegelige deler Lego Super Mario Bowser 71411 byggesett med figur med bevegelige deler

Høyst posérbar

Beveg armene, hendene, beina og halen.

Lego Super Mario Bowser-figur som spruter ildkuler Lego Super Mario Bowser-figur som spruter ildkuler

Ildkule kanon

Skyt ut ildkuler, akkurat som i videospillet.

Lego Super Mario Bowser figur som kan brukes med startbane Lego Super Mario Bowser figur som kan brukes med startbane

For digitale reaksjoner...

Tilføy en startpakkes interaktive figur (ikke inkludert).

Super Mario Lego-sett 71411 Bowser med utstillingsplattform Super Mario Lego-sett 71411 Bowser med utstillingsplattform

Utstillingsplattform

Kommer med 2 tårn og en skjult POW-blokk.

LEGO® Super Mario™ The Mighty Bowser™ LEGO® Super Mario™ The Mighty Bowser™
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.