Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Kongens skatt - Lek og lær kodekrim for barn - med 50 oppgaver

Damm Egmont Norge - Kvalitet i generasjoner og mange kjente klassikere!

Damm, Litor, Kärnan, Egmont er kjente merkevarer på tvers av alder og interesser. Spillene fra Damm er klassikere og kvalitet som trollbinder og engasjerer i generasjoner. Litor lar barnet utfordre sine kreative evner eller underholder med sine historier tilpasset barnets alder. Kärnan lar barnet utfolde seg blant farger, former og ulike kreative sett som lar dem skape noe eget.

Vår lavpris: 145,-
På lager
SKU
03227-35
   

Bor det en liten detektiv i deg, og er du god på å løse mysterier? Boken Kongens skatt er spennende kodekrim for barn, hvor barnet må løse den mystiske gåten for å finne kongens skatt. Det finnes en mystisk skatt som har tilhørt både vikingkonger og kjente kunstnere, men den forsvant for mange år siden. Hvor ble den av? Alle barn drømmer om å bli hemmelig agent, og her får de sjansen! Det nervepirrende mysteriet må løses ved å bruke den ene hemmelige koden etter den andre.

Familien Egeland elsker å lage gåter og oppgaver og mystiske fortellinger - her får barna alt i ett og samme hefte! Forfatter Jorunn Egeland har skrevet denne spennende og interaktive kodekrimmen for barn sammen med sin berømte far, spenningsforfatter Tom Egeland, og sin mor Åse Myhrvold Egeland, som er journalist.

Inneholder:

  • Kongens skatt kodekrim bok

Detaljer:

  • Over 50 oppgaver
Produktdetaljer
Modell264108
EAN9788242973719
MerkeDamm Egmont
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.