Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Lexibook Pedagogisk laptop med 124 aktiviteter - norsk

Oppdag Lexibooks store utvalget av leker skapt for læring, uvikling og for å ha det gøy. 

Den store teknologiske utviklingen gjør at dagens barn og unge har store forventing til leker, og med Lexibook finner du elektroniske leker og spill som vil bidra i deres utvikling og læring, samt gjøre at de blir underholdt i timevis (hvis de får lov). Walkie talkies, hodetelefoner, smart-klokke, musikkleker, nettbrett med underholdning og spill, og andre digitale leker - Lexibook har utvalget!

Vår lavpris: 494,-
På lager
SKU
08233-48
   

En bærbar pedagogisk laptop med 124 aktiviteter fra Lexibook på norsk og svensk. Her finner barn ulike emner med oppgaver å fordype seg i - enten alene eller sammen med andre. Datamaskinen inneholder også spill som barna kan underholde seg med etter læring og trening.

Lær mer om alfabetet, kryssord, ord og staving. Når det gjelder matematikk, går datamaskinen gjennom ulike tall, lærer å telle, løser ligninger og geometrioppgaver. Det er også oppgaver knyttet til logikk - grafer, hukommelse, numeriske og ikoniske musikkstykker. Du kan også øve litt på musikk med piano, melodier og noter. Her er det mange forskjellige nivåer for å lære, teste og forbedre kunnskapene innen ulike emner.

Inneholder:

  • Lexibook Pedagogisk laptop med 124 aktiviteter - norsk

Detaljer:

  • Batteribehov: 2xAA-batterier (ikke inkludert)
  • Alder: fra 4 år
Produktdetaljer
ModellJC598i7
EAN3380743098166
MerkeLexibook
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.