Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar
10 år med lave priser - se våre elleville bursdagstilbud her! 10 år med lave priser - utforsk bursdagstilbudene her!

Lexibook SpiderMan vekkerklokke med projektor - digital

Spiderman serien - med leker og actionfigurer for små og store barn!

Peter Parker lever et dobbeltliv, på den ene siden er han en vanlig person før han skifter til sin superhelt-identitet som SpiderMan. Med sine edderkopp lignende egenskaper kjemper han mot skurker og kjeltringer. Lat som du er Spider-Man der du klatrer opp på utsiden av bygninger, sender av gårde spindelvev som fanger skurkene, eller flyr mellom hustakene på utkikk etter situasjoner der du kan bruke superkreftene dine. Med figurer, utkledning, kjøretøy og figursett kan barna gjenskape scener de husker fra filmene og tegneseriene, eller de kan skape sine egne.

Vår lavpris: 284,-
Medlemspris 225,-
På lager
SKU
06206-23
   

Projektor-vekkerklokke fra Lexibook med motiv fra SpiderMan med blå bakgrunnsbelyst LCD-skjerm. Fall i søvn mens en projeksjon av SpiderMan-logoen lyser i taket over deg. Projektoren har automatisk timer og skrur seg av etter en stund. Klokka har store knapper som er enkel og trygg for barn å bruke, og har blant annet en snooze-funksjon.

  • Alarm med snooze-funksjon
  • Prosjektor i 3 farger
  • Automatisk timer slår prosjektor av etter 5, 10 eller 30 minutter

Inneholder:

  • Lexibook Spiderman vekkerklokke med projektor

Detaljer:

  • Mål: ca. 12 x 12 x 16 cm (LxBxH)
  • Batteribehov: 3 AAA (ikke inkludert)
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
ModellRL977SP
EAN3380743083872
MerkeSpiderMan
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.