Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Lexibook Super Mario 2-i-1 vegg og bord nattlampe

-31%

Nintendo Super Mario leker - spenningen og magien fra Nintendo TV-spill

Nintendo, Nintendo Super Mario og World of Nintendo bringer magien, spenningen og underholdningen du kjenner fra Nintendo TV-spill til liv. Samle dine favorittkarakterer, la Mario og Luigi kjøre om kapp på bilbanen, de ikoniske figurene og detaljene gjenskapes gjennom leker, tilbehør og utstyr fra Nintendo. Nintendo, Super Mario og Luigi er like gøy for foreldre som husker dette som gode minner fra sin barndom, til barn og unge som opplever magien for første gang.

31%
Kampanjepris 168,- 242,- Du sparer: 74,-
På lager
SKU
06218-58
   

Fall i søvn med denne superstilige Super Mario nattlampen. Lampen har bilde av Mario og Luigi som vil lyse opp i rommet, og du kan drømme deg bort i Nintendo Super Mario verden. Lampen kan henges opp på veggen eller stå på nattbordet, og den kan enkelt skrus av eller på med en knapp. Lampen har LED-lys og har også en timer-knapp hvor lampen kan sku seg av etter 20 minutter. 

  • Led-lys 
  • Timer knapp

Inneholder: 

  • Super Mario 2-i-1 vegg og bord nattlampe

Detaljer: 

  • Batteribehov: 3 x AAA batterier (ikke inkludert) 

Produktdetaljer
ModellNLJ20NI
EAN3380743085227
MerkeNintendo Super Mario
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.