Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Lisa Aisato puslespill 500 brikker - Sommersvev

La deg underholde og gjenskap de vakre og stemningsfulle motivene med puslespill fra Lisa Aisato

Lisa Aisato er en norsk illustratør, forfatter og billedkunstner, kjent for sine lekne, følsomme illustrasjoner. Bildene hennes beskriver alt fra hverdagslige opplevelser og gjøremål, til fantasifulle beskrivelser av ulike følelser. Puslespillene fra Lisa Aisato lar deg kjenne på den gode følelsen som motivene gir, samtidig som du underholdes alene eller sammen med andre. Hver puslespillbrikke er unik, og den er produsert på høykvalitetspapir. 

Vår lavpris: 223,-
Få igjen på lager
SKU
11216-11
   

"Snart skal sommer våkne. Se, hun kaster seg og svinger mot himmelen blant blomsterblad og sommerfuglers vinger".

Puslespill med motiv av billedkunstner og illustratør Lisa Aisato sin illustrasjon, Sommersvev. Puslespillet har 500 brikker og viser et barn som husker over en blomstereng. Motivet og tekst er hentet fra Haddy Njie og Lisa Aisato sin bok: 'Snart sover du: et års god natt'.

Å pusle er underholdende for både store og små og kan gjøres alene eller sammen med venner og familie. Oppdag Lisas stemingsfulle illustrasjoner på en ny måte og legg merke til detaljene mens du du legger nye brikker. Hver puslespillbrikke er unik og er produsert av høykvalitetspapir.

Inneholder:

  • 1 Lisa Aisato puslespill

Detaljer:

  • Mål ferdig: ca. 48 x 36 cm
  • Antall brikker: 500
Produktdetaljer
Modell10439
EAN7072611003209
MerkeLisa Aisato
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.