Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Min første bok om bokstaver og tall - aktivitetsbok med 140 klistremerker

Damm Egmont Norge - Kvalitet i generasjoner og mange kjente klassikere!

Damm, Litor, Kärnan, Egmont er kjente merkevarer på tvers av alder og interesser. Spillene fra Damm er klassikere og kvalitet som trollbinder og engasjerer i generasjoner. Litor lar barnet utfordre sine kreative evner eller underholder med sine historier tilpasset barnets alder. Kärnan lar barnet utfolde seg blant farger, former og ulike kreative sett som lar dem skape noe eget.

Vår lavpris: 98,-
På lager
SKU
02216-37
   

La barna lære om bokstaver og tall med denne aktivtetsboka! Min første bok om bokstaver og tall inneholder sider som barna fargelegge mens de lærer å skrive tall og bokstaver med ulike dyr. Gjør tall og skriving til en lek med aktivitetsbok som også inneholder 140 klistremerker for ekstra moro. Boken er heftet og består av 24 sider med morsomme oppgaver. Passer fra 5 år, og er perfekt for førskolebarn!

Inneholder:

  • 1 aktivitetsbok med klistremerker

Detaljer:

  • Mål: 29,7 x 21 cm (HxB)
  • Antall sider: 24
  • Alder: fra 5 år
Produktdetaljer
Modell201258
EAN7031652012588
MerkeDamm Egmont
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.