Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar
10 år med lave priser - se våre elleville bursdagstilbud her! 10 år med lave priser - utforsk bursdagstilbudene her!

Pekebok til barn - Jeg elsker valper

Damm Egmont Norge - Kvalitet i generasjoner og mange kjente klassikere!

Damm, Litor, Kärnan, Egmont er kjente merkevarer på tvers av alder og interesser. Spillene fra Damm er klassikere og kvalitet som trollbinder og engasjerer i generasjoner. Litor lar barnet utfordre sine kreative evner eller underholder med sine historier tilpasset barnets alder. Kärnan lar barnet utfolde seg blant farger, former og ulike kreative sett som lar dem skape noe eget.

Vår lavpris: 67,-
På lager
SKU
09182-86
   

Jeg elsker valper er en hyggelig pekebok for de aller minste barna, som inneholde flere bilder av flotte hunder. Denne morsomme boken inneholder klare og fargerike bilder som barna avdekker når de trekker i klaffene. Slik får barna seg en overraskelse samtidig som de lærer seg navn på farger, dyr, klær og leketøy på en enkel måte! På hver eneste side får de minste utforske de lubne valpenes fantastiske, myke verden! La barnet peke på forskjellige deler av valpen mens dere leser. Du kan også spørre om mange ting, for eksempel: Har du pels og poter og hale? Er håret ditt rett, krøllete eller kanskje flekkete?

Inneholder:

  • Jeg elsker valper - pekebok

Detaljer:

  • Antall sider: 13
  • Alder: fra 12 mnd.
Produktdetaljer
Modell961471
EAN9788242961471
MerkeDamm Egmont
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.