Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar
10 år med lave priser - se våre elleville bursdagstilbud her! 10 år med lave priser - utforsk bursdagstilbudene her!

Lekebok - Tøff, tøff traktor - verdens beste traktorbok - bok med klaffer og lyder

Damm Egmont Norge - Kvalitet i generasjoner og mange kjente klassikere!

Damm, Litor, Kärnan, Egmont er kjente merkevarer på tvers av alder og interesser. Spillene fra Damm er klassikere og kvalitet som trollbinder og engasjerer i generasjoner. Litor lar barnet utfordre sine kreative evner eller underholder med sine historier tilpasset barnets alder. Kärnan lar barnet utfolde seg blant farger, former og ulike kreative sett som lar dem skape noe eget.

Vår lavpris: 197,-
På lager
SKU
11194
   

La barna titte i verdens beste traktorbok! Tøff, tøff traktor er en morsom lekebok som er perfekt for små barn som fascineres av de store jordbruksmaskinene. Denne boken har mange lyder og morsomme klaffer, og barnet kan dermed aktivt følge med i boken sammen med en voksen under lesestunden. Boken har fine fotografier og klaffer med lysaktiverende lyder. Se på bildene, hør på lydene og lær om livet på gården.

Inneholder:

  • Lekebok - verdens beste traktorbok

Detaljer:

  • Alder: fra 1 år

Produktdetaljer
Modell470424
EAN7031654704245
MerkeDamm Egmont
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.