Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Løgndetektor spill - mørke, dype hemmeligheter kan bli avslørt

Hasbro Games - spillene som passer til hele familien og for enhver anledning!

Hasbro Games har spillene som passer for hele familien, barnespill, spill for barn og voksne, strategispill, spill som engasjerer på tvers av generasjoner, spill for voksne og mye mer. Det er nesten ikke noe som er så gøy som når barn og voksne samles rundt bordet for en spillekveld. Ta utfordringen og prøv noen av de morsomme, nyskapende, engasjerende, spennende eller klassiske spillene fra Hasbro spill.

Vår lavpris: 495,-
På lager
SKU
05195-245
   

The Lie Detector Game er et morsomt og spennede spill hvor mørke, dype hemmeligheter kan bli avslørt. Denne løgndetektoren er latterlig morsom og kan bare sjokkere deg når den hjelper deg å finne ut sannheten. Stemmeanalysen i dette voksenpartyspillet er designet for å oppdage finesser i en persons stemme for å hjelpe deg med å finn ut hvem som forteller sannheten, og hvem som ikke gjør det. Spilleren i «ilden» må svare på spørsmål og hvis det viser seg å være sant får han/hun poeng, men hvis det er usant går poenget til motstanderen. Den med mest poeng på slutten vinner. Trykk på knappen og svar inn i mikrofonen. Hva blir resultatet? Finn på dine egne spørsmål, eller bruk de som følger med spillet. Det er bare lov til å svare ja eller nei. Hvem er den største løgneren i rommet?

Inneholder:

  • Løgndetektor med stemmeanalyse
  • Spørsmålskort med over 500 ja og nei spørsmål
  • Spillguide

Detaljer:

  • Antall spillere: 2 eller flere
  • Batteribehov: 3 x AA (ikke inkludert)
  • Språk: norsk og dansk
  • Alder: fra 16 år
Produktdetaljer
ModellE4641
EAN5010993589579
MerkeHasbro Games
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.